A minőségét megőrző budafoki pezsgő

Budafoki pezsgő

Néhány magyar termék globális szinten ért el sikert. Erre természetesen mindenki nagyon büszke, hiszen népünk igenis képes a színvonalas termékek gyártására. Ezek közé tartozik a budafoki pezsgő is, ami a mai napig roppant kelendő. Még anno, a 19. században Törley József ismerte fel Budafoknak a rendkívüli tulajdonságait.

Rájött, hogy nagyszerűen alkalmas a szőlőtermesztésre, nemhiába vett a híres pezsgő-gyáros a mai XXII. kerületben telket. Igazán csodálatos, hogy az ital annyi éven keresztül képes volt megőrizni a minőségét. A mai napig méltán népszerű a budafoki pezsgő, ahová különböző járatokat indítanak a kíváncsi látogatóknak. Beleleshetnek a szőlőtermesztésbe, a pezsgőkészítés csínjaiba és egyéb kulturális programokon vehetnek részt.

Ezért is érdemes az egész családdal kilátogatni, ugyanis mindenki megtalálja az őt érdeklő eseményt. Ráadásul még meg is kóstolhatják az igazi budafoki pezsgőt, amit természetesen az ár már tartalmaz. A Budafoki Pincejáratról és programjairól további részleteket tudhat meg a Törley Pezsgőpincészet honlapján.

Hasonló bejegyzések

kötelező biztosítás kalkulátor

Melyek a legnépszerűbb kötelező biztosítás kalkulátorok?

Magyarországon törvény szabályozza a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás módozatot, amivel minden arra kötelezett járműnek rendelkeznie kell. Az autósok elkerülhetetlen kiadásként tartják számon, ezért evidens, hogy keresik a legolcsóbb ajánlatot, sok esetben díjszámító rendszer használatával. A Biztoshely kötelező biztosítás kalkulátora is sokaknak segített már. Szükséges is alaposan tájékozódni döntés előtt, mert a biztosítási ajánlatok biztosítónként sok százalékkal […]

Euro Travel utazási iroda

Melyek most a „legjobb” utazási irodák Magyarországon?

A legjobb utazási irodák értéke nemcsak abban rejlik, hogy egyszerűen megszervezik az utazásokat, hanem széles körű szolgáltatásokat is nyújtanak és megbízhatók. Magyarországon az Euro Travel utazási iroda is rendkívül népszerű. Az egyik legfontosabb előnye, hogy nagy szakértelemmel rendelkező dolgozókat foglalkoztat, akik segítenek a felhőtlen élmények megvalósításában. A profik ismerik az úti célok legjobb időpontjait, az […]