Az intenzív angol nyelvtanfolyam többet ad

Mindenkinek, aki egy nyelv megtanulását tűzi ki céljául, tudnia kell, hogy befektetett energia nélkül ez nem lehetséges. Vagyis azért, hogy viszonylag rövid időn belül, egy bizonyos szintig megtanulhasson angolul, ahhoz vagy egy intenzív angol nyelvtanfolyam szükséges vagy egy olyan magántanár, aki képes azt az egyéni ritmust megadni, ami valóban kell a haladáshoz.

Bármelyiket is válassza, ne gondolja, hogy pusztán a találkozások vagy az órák alkalmával képes lesz úgy elsajátítani a nyelvet, ahogyan azt elképzelte, hanem otthon is kell foglalkoznia vele, hogy a gyorsan egymásra épülő rétegeket valóban meg tudja tanulni! Amikor ezzel szembesül az ember, akkor szokott körbenézni a „könnyen, gyorsan angolul” és hasonlóan hangzatos című kézikönyvek között.…

Eredményes felkészülés a TELC próbanyelvvizsga segítségével

Ha nyelvvizsgázni szeretne, akkor a felkészülés mellett, legalább olyan fontos, hogy próbára tegye a képességeit is. Egy ilyen teszt rávilágít mind az erősségeire, mind pedig azokra a gyengepontokra, ahol hiányosságok vannak, amelyeket még érdemes erősíteni a tényleges vizsgát megelőzően.

A TELC próbanyelvvizsga komoly segítséget, útmutatást jelent a felkészülés folyamán. A vizsga előtt érdemes célirányosan olyan típusfeladatokat végezni, amelyekre a megmérettetés során is számíthat.

Fontos tudnivalók a GKI igazolványt illetően

Két éve született meg az a törvény, amelyik világosan kimondja, hogy tehergépkocsit bizonyos igazolvány nélkül vezetni illegálisnak minősül. Ez teljesen érthető, hiszen nem lehet ezt a nagy járműt úgy irányítani, mint egy családi kocsit.

A legális vezetéshez a GKI igazolvány szükséges, amit egy tanfolyam elvégzése után lehet megszerezni. Pontosan mit is takar ez a rövidítés és kihez érdemes fordulni? Nos, ez a Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány rövidítése és a sofőröknek a jogosítvány mellett, ez is teljes mértékben kötelező.…