A Continental ContiEcoContact 5 sok újítás eredménye

Continental ContiEcoContact 5

Ha valakinek a legismertebb, legkiválóbb abroncsmárkákat kell megneveznie, akkor általában a Michelin, a Continental jut az eszébe. Az utóbbi érthető okok miatt érdemli a dicséretet, és ez még helytállóbbá vált a Continental ContiEcoContact 5 fejlesztésével és gyártásával.

Ez egy olyan egyedülálló autógumi, amelyiknek a tervezésénél szem előtt tartották a szakemberek a környezetvédelmet és a maximális biztonságot is. Végre a szakértők megoldották azt, hogy a gumi egyaránt kiváló fékteljesítményre legyen képes a száraz, valamint a vizes útfelületen is. Persze sok gyártó közel került a tökéletességhez, de egyik gumifajta sem nyújtja azt olyan szinten, mint a Continental ContiEcoContact 5.

Sok ismertebb cégnek is igen nagy gondot okozott az alacsony gördülési ellenállás konfliktusának a megoldása. A Continental pedig a problémára a választ a Continental ContiEcoContact 5 abroncs formájában adta. Nem is vitatható, hogy a cég számos területen fejlesztette a gumit: kimagasló és hatékony újításokat hajtott végre, ami többek között az alapanyag-összetételben, a karkasz-szerkezetben és a mintázatban is megnyilvánul.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]