EGR szelep tisztítása, akár otthon is

EGR szelep tisztítása

Nem elég csak egyszerűen vezetni tudni az autónkat, azzal sem árt tisztában lenni, hogy mikor milyen adalékkal fokozhatjuk a működését megfelelően. Ha elfeledkezünk a részletekről és csakis a vezetéssel törődünk, akkor rövid időn belül azon kaphatjuk magunkat, hogy már megint a szerelőhöz kell menni. Minek felesleges költségekbe vernünk magunkat, amikor az EGR szelep tisztítása könnyedén kivitelezhető otthon is?!

Ha saját szerelőműhelyünk van, akkor néhány órai bütykölést követően kikaphatjuk az adagolóegységet, de amennyiben a technikai háttér nem adott hozzá, akkor az EGR szelep tisztítása egyszerűbben, kimondottan erre a célra a megalkotott adalékanyaggal is megoldható. A készítmény gondoskodik a lerakódások eltávolításáról és a megfelelő védelemről egyaránt.

Meg fogjuk tapasztalni, hogy az EGR szelep tisztítása megéri a fáradságot vagy éppen az ebbe fektetett anyagiakat, hiszen megbízhatóbb lesz a jármű és amikor odalépünk a gáznak, akkor a motor kihozza magából a maximumot. Pontosan ez az, amit elvárhatunk és meg is kapunk az EGR szelep tisztítása után.

Hasonló bejegyzések

ötlet szabadalmaztatása

Miért és miként történik egy ötlet szabadalmaztatása?

Egy ötlet szabadalmaztatása alapvető lépés minden találmány piacra vitelében, mivel megvédi az innovációt és biztosítja a találmány jogi védelmét. A szabadalmaztatási folyamat összetett, de egy szabadalmi ügyvivő segítségével minden lépés gördülékenyen és hatékonyan végezhető el. Emellett, a szakértő tanácsot adhat arra vonatkozóan, hogy a szabadalmon kívül más jogi védelem, például a formatervezési mintaoltalom megfelelőbb lehet […]

pénzügyi tippek

3 Egyszerű megtakarítási forma fiataloknak

A megtakarítás és a pénzügyi tervezés olyan készségek, amiket sohasem lehet túl korán elkezdeni fejleszteni. Fiatalon belevágni a megtakarásokba nemcsak előnyös, de kritikusan fontos lépés a pénzügyi biztonság felé vezető úton. Sokan azonban elakadnak abban, hogyan és hol kezdjék. Itt van 3 egyszerű, de hatékony megtakarítási forma, amik segítenek abban, hogy stabil alapokat rakj le […]