Ha a WC tartály folyik vízkőteleníteni kell

WC tartály folyik

Mi sem kellemetlenebb, mint amikor a havi számlák érkezésekor a legnagyobb tételt a vízszámla teszi ki. Ez olyan problémából is eredhet, amire legkevésbé gondolunk. Minél előbb érdemes orvosolni, ha a WC tartály folyik, hiszen amennyiben nem időben történik a helyreállítás, akkor több százezer forintos kár is keletkezhet.

Ha késlekedünk, akkor lehet, hogy már padlózatot is kell cserélni, vakolni kell a falat utána és nem elhanyagolandó egy festés vagy új hideg burkolás sem, ha már nagy lett a gond. Arról nem is beszélve, ha többszintes házban fordul elő, hiszen előbb vagy utóbb az alattunk lévő lakásban élők is megsínylik, hogy ha a WC tartály folyik.

Adódhat probléma a tetőnél, a nyomógombnál, töltőszelepnél, az öblítőcsőnél, vagy a tömítésnél. Árulkodó jelek lehetnek, ha ezek közül valamelyiknél is észlelhető a nem megfelelő működés. Amikor a WC tartály folyik, az legtöbbször azért van, mert a tartály elvízkövesedett. Ugyanis Magyarország nagy részén kemény a víz, amit a magas karbonáttartalom okoz.

Hasonló bejegyzések

ötlet szabadalmaztatása

Miért és miként történik egy ötlet szabadalmaztatása?

Egy ötlet szabadalmaztatása alapvető lépés minden találmány piacra vitelében, mivel megvédi az innovációt és biztosítja a találmány jogi védelmét. A szabadalmaztatási folyamat összetett, de egy szabadalmi ügyvivő segítségével minden lépés gördülékenyen és hatékonyan végezhető el. Emellett, a szakértő tanácsot adhat arra vonatkozóan, hogy a szabadalmon kívül más jogi védelem, például a formatervezési mintaoltalom megfelelőbb lehet […]

pénzügyi tippek

3 Egyszerű megtakarítási forma fiataloknak

A megtakarítás és a pénzügyi tervezés olyan készségek, amiket sohasem lehet túl korán elkezdeni fejleszteni. Fiatalon belevágni a megtakarásokba nemcsak előnyös, de kritikusan fontos lépés a pénzügyi biztonság felé vezető úton. Sokan azonban elakadnak abban, hogyan és hol kezdjék. Itt van 3 egyszerű, de hatékony megtakarítási forma, amik segítenek abban, hogy stabil alapokat rakj le […]