Ismerje meg az Overade sisakot és kiegészítőit!

Overade sisak
Overade sisak

A biciklis fórumokon rengeteget vitatkoznak azon, hogy mennyire fontos a védősapka viselete kerékpározás közben. Azonban, abban mindenki megegyezik, hogy valamilyen módon a fejet védeni kell.

Az Overade sisak kiváló választás lehet bárki számára, mert ez a forradalmi kialakítása miatt, minden helyzetben kisegítheti a használóját. Elsősorban nagyon praktikus, hiszen pillanatok alatt össze lehet csukni és be lehet dugni egy zsebbe, hátizsákba. Ez a megoldás azoknak nagyon előnyös, akik biciklivel járnak munkába és nincs hol tárolják a bringás kiegészítőket.

Másodsorban az Overade sisak két különleges kiegészítővel is bővíthető. Az Overade sisak esőben is használható, ugyanis az esővédő felszerelésévvel vízhatlanná válik. Az esővédő nem akadályozza a sisak összecsukását, vele együtt becsomagolható. Az Overade sisakot napellenzővel is el lehet látni. Ez akkor hasznos a kerékpározónak, amikor a napsugarak a szemekbe sütnek. A napellenző tépőzárral van felszerelve, ezért könnyen eltávolítható és ez sem zavarja a sisak becsukását.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]