Menetiránnyal szemben beköthető BeSafe gyerekülés

BeSafe gyerekülés

Kiváló minőség, színvonalas kivitelezés, innováció. Így jellemezhető röviden minden BeSafe gyerekülés. A kutatásoknak és a korszerűsítéseknek köszönhetően, rendszerint nagyon jó eredményekkel végez különböző magazinok, fogyasztóvédelmi intézetek tesztjein. A skandináv országokban 3 éves kor alatt csak menetiránynak háttal bekötött ülések hozhatóak forgalomba, a fokozottabb biztonság, a minimális nyaki- és fejsérülés érdekében.

Ezek úgy védik meg a kicsiket az első ülés által okozható sérülésektől, hátracsapódó törmelékektől, mint egy burok. Az ilyen céllal megalkotott BeSafe gyerekülés közül a 0+ korcsoportnak gyártott Izi Go típus mellé, egy ISOFIX bázis is készült, ami gondoskodik a könnyű, kényelmes kezelésről.

Ebben az esetben a bázist csak egyszer kell az autóban rögzíteni, ezután erre már könnyedén és bármikor ráhelyezhető a babahordozó. Nagyon fontos, hogy a kezelhetőség csökkenti a bekötésnél a hibalehetőséget. A cég egészen 25 kg testsúlyig gyárt menetiránynak háttal beköthető modelleket (Izi Plus). Az ilyen BeSafe gyerekülés, a napjainkban piacon lévők közül a legjobb fekvőhelyzettel rendelkező termék.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]