Minőségi táplálék a spirulina kapszula

Spirulina alga por
Spirulina alga por

Egyre kedveltebbek azok az élelmiszerek, amelyek hatékonyak az egészségmegőrzésben és a testünk táplálásában. Sokan döntenek a nem szokványos megoldások mellett is annak érdekében, hogy a talajban, a túlhasználásnak köszönhetően, az egyre fogyatkozó ásványokat szervezetünk számára jól használható módon pótolják.

Erre kiváló alkalom a spirulina kapszula fogyasztása. Persze ez az alga étel formájában is nagyon hasznos lehetne, a baj csak az vele, hogy az íze vidékünkön nem megszokott és kevesen kedvelik.

Ezért döntenek sokan a spirulina kapszula használata mellett. De miért is jó ez a készítmény? Ez a tengerben élő növény magas arányban tartalmaz, az emberi szervezetben jól hasznosuló, szerves ásványi anyagokat. Emellett a fehérje tartalma a vörös húsénak több mint kétszerese.

Ráadásul a spirulina kapszula a fehérjéket alkotó összes aminosavat tartalmazza. Mivel a benne található fehérjék nem rendelkeznek cellulóz fallal, főzés nélkül is jól emészthetőek. Mindemellett, D, K és B vitaminokat is tartalmaz.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]