séf kés

Séf kés a különféle feladatakhoz

Talán ez az eszköz a leginkább nélkülözhetetlen minden profi szakácsnak. A séf kés segít elvégezni az összes szükséges kulináris munkát, beleértve az ételek felvágását, szétosztását és tisztítását. Ezeket gyakran használják a vendéglátóhelyeken, mivel különösen sokoldalúak és könnyű a használatuk. Ennek ellenére, az ilyen konyhai kiegészítőket a gasztronómia világát még csak éppen felfedezők is vásárolják, akik hangsúlyozni szeretnék a rendkívüli képességeiket az ízletes ételek elkészítésénél. Egy komoly konyhában jellemzően legalább 3 kés van.

Ezek egyike szakácskés, ahogy maguk a szakácsok hívják, séf kés. A konyhafőnökök ezzel végzik el az itt folyó munkálatok oroszlánrészét. A hivatásos szakácsok saját maguk választják ki ezt az eszközt, hogy ezt követően könnyű és kényelmes legyen vele dolgozni. Általában keményfém ötvözetekből készülnek, nehéz fogantyúval és éles pengével. A hosszának és vastagságának illeszkednie kell a mesterhez és megfelelnie a követelményeinek. A professzionális kések alapos ápolást is igényelnek.

Szivárgásmentes és steril ételmintás tasakok

A steril laboratóriumi mintavevő zacskók ideálisak az élelmiszeripari kutatásokhoz. A haccpshop.hu webáruház széles ételmintás tasak választékot kínál ezekhez, különféle méretben és stílusban. Ezek minden partner igényeinek megfelelnek majd, ahová gyakran kell mintákat küldenie. A tárolóeszközök mindegyikének nagyszámú előnye van, a benne lévő anyagok tárolása és megjelenítése szempontjából. Az ételmintás tasakban az ételek frissek maradnak és a minták kiemelkednek a versenytársak közül.

A steril mintazacskók ideálisak a szilárd és félig szilárd anyagok, valamint a folyadékok szállításához és tárolásához. A tartalom sikeres védelme lehetővé teszi a tesztek pontos elvégzését anélkül, hogy aggódni kellene az esetleges szennyeződések miatt. A nagy nyílásnak köszönhetően, a zacskókat könnyű megtölteni. A tasakok ellenállnak a nedvességnek, a savaknak, a lúgoknak, mindenféle folyadéknak, valamint a legtöbb oldó- és tartósítószernek. Az ételmintás tasakok megfelelnek az aktuálisa szabályozási és ipari követelményeknek.

Hasonló bejegyzések

matrac választás

Matrac keménységi fokozatok – Melyik való neked?

Időnként célszerű felújítani a hálószobát, ami általában egy új ágy vagy matrac beszerzésével történik. A keménység kifejezetten fontos szempont az ágybetét kiválasztásánál, hiszen mindig a test súlyának megfelelően kell dönteni. Ezt mindig vedd figyelembe matrac választásnál! Például nagyobb súlyok esetében keményebb matrac ajánlott, az alacsonyabb keménységű változatok a kisebb súllyal rendelkező személyeknek ideálisak. Többféle ágybetét […]

bojlis talicska

A bojlis talicska nélkülözhetetlen társ

A horgász láda és a bojlis talicska a modern horgászatnak meghatározó elemei, különösen, amikor a felszerelés szállítása szóba kerül. A horgászat nem csupán a természet és a nyugalom élvezetét kínálja, hanem komoly logisztikai kihívást is jelenthet, főleg, amikor szeretnénk minden szükséges felszerelésünket magunkkal vinni a kedvenc helyünkre. A fáradságos cipekedésnek, a többszöri fordulásnak egyszer és […]