Jordan cipők ápolása

Jordan cipők ápolása: tippek és trükkök a hosszabb élettartam érdekében

Igazán remek fazonok a Jordan cipők, amiket szívesen viselünk a mindennapok során, de ahhoz, hogy mindig tiszta, gondozott legyen a lábbelink, elengedhetetlen annak megfelelő ápolása. Mindenekelőtt tudnunk kell, hogy milyen anyagból készült és mivel szennyeződött be a lábravaló sneaker. Erre is érdemes figyelni a Jordan cipők ápolásánál.

Például a cserzett bőr, a velúr és a nubuk ugyanazzal a háttérrel rendelkezik technikailag, mégis eltérőek és másképp kell ezeket ápolni. Tehát kulcsfontosságú rájönnöd, hogy mire van igazán szüksége a lábbelidnek, mert csak így tudod a megfelelő ápolást biztosítani. Ennek köszönhetően, jelentősen megnőhet a Jordan cipő élettartama.

Figyelni kell a szennyeződések jellegére is, hiszen másképp lehet tisztítani a nedves és a száraz foltokat, ráadásul a só vagy a fű egyéb problémákat okozhat, mint például a sár. A sózott utak, a sár, a fű, a homok vagy az egyszerű városi por meglehetősen lecsökkentheti az adott modell élettartamát, viszont ezt meg lehet akadályozni.

Cipőápolás különböző évszakokban

Az sem lényegtelen, hogy milyen évszakban gondozzuk a Jordan cipőnket, mert azok a tisztítószerek és technikák, amikkel nyáron tökéletesen boldogulunk, télen nem megfelelőek. A brand előszeretettel használ fel bőr, természetes és szintetikus anyagokat a lábbelik előállításához. Például a bőr Jordan cipőt nedves törlőkendővel is szépen megtisztíthatjuk. Léteznek hab vagy zselé formában kapható tisztítószerek, de jó az egyszerű szappanos víz, esetleg egy kissé nedves rongy is.

Nagyon fontos, hogy mindig a tökéletes metódust és szereket válasszuk cipőtisztításhoz, mert csak így tudjuk megvédeni annak minden részét. Sokat segíthet az onsize.eu weboldalon található leírás is ebben. Nem csupán ezért jó felkeresni az említett honlapot! Többek között azért is célszerű az oldal, mert itt nagyon sokféle Jordan cipőt kínálnak eladásra. Széles választékban találjuk a modern, trendi lábravalókat, ráadásul verhetetlen árakon. Ezek a sneakerek hosszú évekig kiszolgálnak.

Menő Jordan sneakerek

A webáruház bőséges felhozatalában felfedezhető a Jordan 1 Retro High Og Royal Reimagined fazon, ami ideális választás lehet a hidegebb évszakokra. A modell esetében, az eredeti színösszeállítás teljes velúr borítása, amit elegáns velúr Swoosh rétegek egészítenek ki, a múlt tisztelete és a jelen közötti finom egyensúlyt produkálja.

A párnázott bokagallér kényelmes lépéseket ígér a leendő viselőjének. A boka részén láthatóak a Wings logók, a nyelven pedig a Nike Air címkék. Az OnSize üzletben elérhető a Sneaker Shield Crease Protector is, amivel ápolhatjuk a lábbelit. Ez segít elkerülni a gyűrődéseket, repedéseket, tökéletes ápolást biztosíthatunk ezzel a sneakerünknek.

Ezt az apróságot csak el kell helyezni a cipő orrába és teszi a dolgát. A rendeléshez kapunk egy pár sneaker shieldet is, de higiéniai okokból ennek visszavételét nem tudják biztosítani. Az üzletben kiváló az ügyfélkezelés és a megrendelt termék kiszállítása is gyorsan és zökkenőmentesen zajlik.

Hasonló bejegyzések

matrac választás

Matrac keménységi fokozatok – Melyik való neked?

Időnként célszerű felújítani a hálószobát, ami általában egy új ágy vagy matrac beszerzésével történik. A keménység kifejezetten fontos szempont az ágybetét kiválasztásánál, hiszen mindig a test súlyának megfelelően kell dönteni. Ezt mindig vedd figyelembe matrac választásnál! Például nagyobb súlyok esetében keményebb matrac ajánlott, az alacsonyabb keménységű változatok a kisebb súllyal rendelkező személyeknek ideálisak. Többféle ágybetét […]

bojlis talicska

A bojlis talicska nélkülözhetetlen társ

A horgász láda és a bojlis talicska a modern horgászatnak meghatározó elemei, különösen, amikor a felszerelés szállítása szóba kerül. A horgászat nem csupán a természet és a nyugalom élvezetét kínálja, hanem komoly logisztikai kihívást is jelenthet, főleg, amikor szeretnénk minden szükséges felszerelésünket magunkkal vinni a kedvenc helyünkre. A fáradságos cipekedésnek, a többszöri fordulásnak egyszer és […]