Jól jön otthon a friss hús
A modern világgal együtt eljött azon időszak, amikor az ember elveszítette kapcsolatát a természettel. Nagyszüleink, akik még falun éltek, jól tudták milyen értékes az a friss hús, ami szó szerint az udvaron szaladgált. Még mi magunk is emlékezhetünk gyerekkorunkból arra, amikor a vasárnap reggel azzal kezdődött, hogy megfogtuk az éppen legnagyobb kakast vagy tyúkot és abból készült el a finom déli ebéd.
Viszont manapság az emberek jelentős többségének már nincs kapcsolata az élettel ilyen formában. A friss hús a boltok polcairól kerül be az asztalra. Egy jól megszokott hentestől vagy online is hozzájuthatunk a tápláló élelemhez. Az elkészítés már egy teljesen más eljárás, aminek során igényünkre szabható az étel.
Sülve, főve egyaránt tökéletes harmóniát nyújt és táplálja a testet. A friss hús egyszerűen szétomlik a szájban, minimális elkészítési időt követően. Némi borral párosítva, finom körettel díszítve egyszerűen utolérhetetlen lakoma, ami után mind a tíz ujjunkat meg fogjuk nyalni. Gondoskodjunk arról, hogy mindig legyen a hűtőben egy kevés friss hús!