A betonkerítés hamar megérkezik

Betonkerítés

Érdemes néhány nappal előbb leadni a rendelést, a kerítés tervezett telepítése előtt. Általában vannak készleten betonkerítés elemeink, így már néhány napon belül tudjuk szállítani. Amennyiben nagyobb mennyiségre, több darabra van valakinek szüksége, feltétlenül fontos a rendelés előtti egyeztetés, a pontosítás.

Ugyanis a készlet feltöltése, azaz maga a betonkerítés öntése valamivel hosszabb időt vesz igénybe. A szállítás vagy a megrendelő saját, illetve bérelt járművével történik, de mi is tudunk olyan külsős céget ajánlani, aki már többször végzett szállítást megrendelőink részére.

Az elemek súlya miatt kisteherautó, vagy nagy teherbírású pótkocsi szükséges. Ha nagyobb mennyiségről van szó, akkor emelővel ellátott autó ajánlott, ugyanis a betonkerítés elemeinek súlya 42 és 65 kg között van, az oszlopoké pedig 90 és 115 kg közötti.

Az oszlopok vasalással ellátottak, a nagyobb stabilitás érdekében, viszont ettől súlyuk jelentősen megnő. Telephelyünkön munkatársaink segítenek a megrendelt elemek a szállítóautóra való felrakásában.

Hasonló bejegyzések

A betonkerítés által az udvar nyugodtabb lesz

Amikor az emberek nyugodtabb pihenésre vagy egyszerűen csak arra vágynak, hogy ne lássák mások, hogy mi történik a családi program alatt, mi hangzik el a kertben, gyakran valamilyen megoldás után néznek. A betonkerítés kitűnő választás lehet a céljának eléréséhez. Eleganciát és erőt sugall azoknak, akik ránéznek. Otthona biztonságosabb és esztétikusabb lesz egy ilyen terméksor telepítésével. […]

Szakszerűen elszállított építési törmelék konténerrel

Ha építkezünk és nem tudjuk, hogy hová tegyük a feleslegessé vált alapanyagokat, akkor érdemes konténer szállítást igényelni. Budapesten és a környékén problémamentesen oldható meg az építkezési törmelékek szakszerű elszállítása. Építési törmelék számára konténer rendelése online is megtörténhet, de akár telefonon is megkereshetjük az illetékes szakembereket. A törmelék szállítás szakértelmet követel, ezért érdemes megnézni a Konténer […]