A chlorella alga por remek méregtelenítő

Hasznos az alga por
Hasznos az alga por

Közeledik a tél és egyre inkább szüksége lehet a szervezetünknek arra, hogy fokozott figyelmet fordítsunk a vegyes és tápanyagokban gazdag táplálkozásra. Igaz, hogy a bevásárló központokban, már minden kapható, amire csak vágyunk, így tél közepén is van paradicsom meg dinnye, de ezen kívül az alga por is sokat segíthet az emésztés helyes működésében.

A chlorella elnevezésű, kifejezetten erős zöld színéről híres édesvízi algából készült termék, remek méregtelenítő hatással bír. Az alga por rendszeres fogyasztása során figyelni kell a helyes adagolásra, valamint, ha a méreganyagok felszabadulásából kifolyólag fejfájásra és rosszullétre leszünk figyelmesek, akkor csökkentsük a napi adagot, amíg enyhülnek vagy megszűnnek a tünetek.

Az emésztést serkentő hatásának köszönhetően, az alga por kifejezetten előnyös lehet fogyókúra esetén, hiszen rostokban gazdag és csökkenti az éhségérzetet is. Az interneten még nagyon sok hasznos információ megtudható róla, ezért látogassunk el az organiqa.hu oldalra ahol érdeklődhetünk és vásárolhatunk!

Hasonló bejegyzések

pénzügyi tippek

3 Egyszerű megtakarítási forma fiataloknak

A megtakarítás és a pénzügyi tervezés olyan készségek, amiket sohasem lehet túl korán elkezdeni fejleszteni. Fiatalon belevágni a megtakarásokba nemcsak előnyös, de kritikusan fontos lépés a pénzügyi biztonság felé vezető úton. Sokan azonban elakadnak abban, hogyan és hol kezdjék. Itt van 3 egyszerű, de hatékony megtakarítási forma, amik segítenek abban, hogy stabil alapokat rakj le […]

webáruház indítása

Tudtad? Ezen is múlhat egy sikeres webshop indítása!

Az elmúlt években az a tendencia tapasztalható, hogy már nemcsak a kereskedők nyitnak az online értékesítés felé, hanem a kereskedelmi tapasztalattal és előélettel nem rendelkező magánszemélyek és vállalkozások is. Ez nem baj, viszont fontos tisztában lenni azzal, hogy stratégia nélkül nem működik a webáruház, fel kell mérni a piac jellemzőit, a konkurenciát és a fogyasztói […]