Goji bogyó

A goji bogyó a hosszú élet titka

Goji bogyó
Goji bogyó
Mindnyájan szeretnénk egészségesebben élni és sokan ügyelünk arra is, hogy hozzájussunk a megfelelő tápanyagokhoz, vitaminokhoz. Ez viszont általában sokféle vitamin szedésével és reggeltől estig tartó gyümölcs- meg zöldségfogyasztással jár. Jó hír, hogy ezentúl elég csak a goji bogyó felhasználásával készült goji italt fogyasztani. A goji berry az egyik legegészségesebb gyümölcs a világon, ami megannyi hasznos vitamint és tápanyagot tartalmaz.

A Lycium Barbarum, vagyis goji bogyó fogyasztása már több mint 3000 éves múlttal rendelkezik és az ősi Kínához nyúlik vissza. Nem is csoda, hogy azóta is előszeretettel használják a kínai orvostudományban, hiszen a goji hatása igen sokrétű. A fenti linkre kattintva mindent megtudhat a goji bogyóról és a belőle készült italról, valamint a goji bogyó vásárlásra is van lehetősége. A goji bogyót kiegészítő kezelésként is lehet szedni, hiszen nem lép kölcsönhatásba semmilyen másik szerrel, de ha csak a szervezetét szeretné egy kicsit felturbózni, akkor is a goji bogyó a megoldás.

Hasonló bejegyzések

Aviva torna tanfolyam

A 3 legjobb online torna tanfolyam Magyarországon

A női szervezet és a termékenység, valamint a hormonháztartás egyensúlyának megteremtése bizonyos mozgásrendszer, gyakorlatsor rendszeres végzésével elérhető. Az Aviva Gyakorló Órák és az Ovulációs Gyakorlatsor Tanfolyam is a kidolgozott mozdulatsor részét képezik, amit gyakorlott Aviva oktató segítségével van mód elsajátítani. A következő pedig a Változásműhely Aviva torna tanfolyama. Az 4 órás, intenzív tanfolyam során a […]

mandulaliszt

Mandulaliszt szószokhoz, mártásokhoz

A gluténérzékenyek és a vegánok ma már minden olyan készítményt, alapanyagot megvehetnek, ami tökéletesen illik az étrendjükbe. Remek alternatívája a magas szénhidráttartalmú búzalisztnek a gluténmentes, természetes módon vegán mandulaliszt, ami válogatott, blansírozott mandulából készül.