vegán kozmetikumok

A vegán kozmetikumok népszerűségének titkai

A modern szépségpiacon sokféle szépítőszer létezik. Ezek nevében gyakran találkozhatunk a bio, organikus, etikus, természetes és így tovább jelzőkkel. Sokaknak ezek a címkék érthetetlennek és nehezen megkülönböztethetőnek tűnhetnek.

Ott vannak a vegán kozmetikumok. Mik ezek és miért vonzzák annyira a szebbik nem figyelmet? Olyan termékek, amelyeket nem tesztelnek állatokon és nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket. A vegán és nem vegán kozmetikumok közötti választás nem a minőség, a hipoallergén jelleg vagy a hatékonyság kérdése, hanem inkább etikai kérdés. Azok a cégek, amelyek nem tesztelik termékeiket állatokon, az elmúlt néhány évben rohamosan népszerűbbé váltak. A vegán kozmetikumok elsősorban az Y generáció körében tettek szert nagy érdeklődésre.

Az ilyen szépségápolási kencék népszerűségének fő oka az a vágy, hogy ne csak a személyes egészségre, hanem a környezetre is vigyázzunk. Itthon is vannak olyan cégek, amelyek évek óta készítenek vegán kozmetikumokat vagy fokozatosan vezetik be azokat a kínálatukba.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]