terepmintás munkaruha

A terepmintás munkaruha kényelmes és ellenáll az időjárásnak

Nem mindig a messziről rikító színekre van szükség, néha inkább szeretnénk beleolvadni a környezetbe. A terepmintás munkaruha lehet parka, nadrág, sapka, párnázatlan és párnázott mellény. A munkanadrág általában egyenes szabású, több zsebbel ellátott, elasztikus derékkal készített, amihez hátsó zsebek és sokszor egyéb extrák is járnak.

Lehet gombos és cipzáras, rövid és hosszú, de még sapkát is találunk a kínálatban. A munka mellett, a vadászok is előszeretettel használják, bár ilyenkor szezontól, az éghajlattól és a területtől függően kell választani egyik vagy másik között. Meleg éghajlaton a vadásznak olyan álcázott nadrágot és vadászoverált kell viselnie, ami könnyű, nedvességelvezető, és lehetővé teszi a bőr izzadását.

Hidegebb éghajlaton ideális egy terepszínű kabát, vagy akár vízálló, időjárásálló kabát, ami megfelelően véd az esőtől és a hidegtől. A terepmintás munkaruha minden esetben időjárásálló tulajdonsággal kell rendelkezzen, ugyanakkor nem akadályozhat meg senkit a mozgásban.

Hasonló bejegyzések

Héra

Megbízható falfesték a Héra

A Héra falfesték egy népszerű és elismert márka Magyarországon, ami a lakossági és ipari festékpiacon is jelentős szerepet játszik. A termék a kiváló minőségéről, könnyű felhordhatóságáról és tartósságáról ismert, így számos háztartásban és közintézményben előszeretettel használják. A Héra termékcsalád többféle változatot kínál, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb festéket. Az egyik legnépszerűbb termékük a Héra […]

gomb

Különleges gomb variációk a webshopban

A gomb apró, de annál fontosabb eleme egy ruhának, hiszen a praktikussági elvárásokon túl, az esztétikai szempontoknak is meg kell felelnie. Kicsi, általában kerek és elsősorban a ruhákon látható. Mi az? Ez természetesen a gomb. Nem újdonság, de annál fontosabb a ruházati termékek előállítása során, bármilyen módszerrel készüljenek azok. Az ember azt gondolná, hogy ezt […]