Az Árpád pálinka eredettörténete | Hírek
Az Árpád pálinka eredettörténete

Árpád pálinka

A pálinkakészítés a minőségi alapanyagok felhasználása mellett, a hagyományok tiszteletéről is szól. Bátran kijelenthetjük, a pálinka egyike nemzeti kincseinknek, az Árpád pálinka pedig előkelő helyet foglal el a ranglistán. Ezen márka esetében a pálinka készítés öt generációra nyúlik vissza, így biztos lehet abban, hogy amit a poharából kortyolgat, azt szívvel-lélekkel, igazi szakértelemmel készítették el a pálinkafőző mesterek.

Az eleinte csak saját fogyasztásra készített italok hamar kinőtték a családi főzdét, és így kerültek ki a boltok polcaira, és ezáltal az Ön ünnepi asztalára is. Napjainkban a legifjabb generáció testvérpárosa vezeti a vállalkozást, nem kis sikerrel.

A kisebb és nagyobb kiszerelésben kapható markáns párlatot 100% gyümölcsből állítják elő, többek között barackból, szilvából, meggyből és körtéből. A díszcsomagolásban elérhető italok kiváló ajándékötletként is szolgálhatnak. Az Árpád pálinka igazi hungarikum, ha még eddig nem kóstolta, mindenképpen érdemes egy próbát tenni a finom prémium itallal.

About

Kategória: Webáruház Címkék: ,