Az Árpád pálinka eredettörténete

Árpád pálinka

A pálinkakészítés a minőségi alapanyagok felhasználása mellett, a hagyományok tiszteletéről is szól. Bátran kijelenthetjük, a pálinka egyike nemzeti kincseinknek, az Árpád pálinka pedig előkelő helyet foglal el a ranglistán. Ezen márka esetében a pálinka készítés öt generációra nyúlik vissza, így biztos lehet abban, hogy amit a poharából kortyolgat, azt szívvel-lélekkel, igazi szakértelemmel készítették el a pálinkafőző mesterek.

Az eleinte csak saját fogyasztásra készített italok hamar kinőtték a családi főzdét, és így kerültek ki a boltok polcaira, és ezáltal az Ön ünnepi asztalára is. Napjainkban a legifjabb generáció testvérpárosa vezeti a vállalkozást, nem kis sikerrel.

A kisebb és nagyobb kiszerelésben kapható markáns párlatot 100% gyümölcsből állítják elő, többek között barackból, szilvából, meggyből és körtéből. A díszcsomagolásban elérhető italok kiváló ajándékötletként is szolgálhatnak. Az Árpád pálinka igazi hungarikum, ha még eddig nem kóstolta, mindenképpen érdemes egy próbát tenni a finom prémium itallal.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]