Az elektromos kapunyitó időt takarít meg Önnek

Elektromos kapunyitó

Ugye milyen jó lenne, ha a munkából hazaérve nem kellene mindig kiszállnia az autóból azért, hogy kitárja a kaput, illetve ha nem manuálisan kellene kinyissa, majd becsukja, főleg amikor sietősen távozik otthonról? Adja meg magának ezt a megérdemelt kényelmet az elektromos kapunyitó szett segítségével és többé ne fájjon a feje amiatt, mert összekeni magát vagy elkésik a zár többszöri ellenőrzése okán!

Az elektromos kapunyitó révén, csupán egy gombnyomásba fog kerülni, hogy be tudjon jutni az udvarra és távozáskor pedig gondtalanul tudjon kigurulni az útra. Ehhez még új kapura sem lesz feltétlenül szüksége, bár vannak esetek, amikor ajánlott, de alapvetően bármelyik típus, kis átalakítással automatizálható.

Először is szükség lesz egy motorra, ami az erőkifejtésért felel, vezérlő elektronikára, ami a motornak közvetíti a parancsokat, majd attól függően, hogy szárnyas típusról vagy tolóról van szó, sínekre és görgőkre. Az elektromos kapunyitó működtetését távirányítóval, számkódos, valamint kártyás beléptető rendszerrel, illetve telefonnal is meg lehet oldani, attól függően, hogy melyik opció kényelmesebb és egyáltalán mi az, ami adott körülmények között kivitelezhető.

A számkódos és kártyás rendszereknél fontos, hogy az autóból is elérhető legyen a szerkezet, ellenkező esetben ugyanúgy ki kellene szállnia, mintha nem lenne automata a kapu. Ha ehhez nincs elég hely, akkor marad a távvezérlés. Ezekről az opciókról a kaputechnika Budapest székhelyű képviselőjénél informálódhat, a Door System webáruházban.

Amennyiben ellátogat az oldalukra, akkor megtekintheti a kapunyitó rendszer elemeinek különféle alternatíváit, valamint a szetteket is szemügyre veheti, amelyek között szintén többféle megoldásnak megfelelő termékek szerepelnek. Szárnyas és toló modellek esetére más-más csomagokat kínálnak, így nem kell feleslegesen töltenie az idejét olyan ajánlatokkal, ami alapjában nem felel meg Önnek. Ugyanakkor a kaputechnika Budapest területén tevékenykedő képviselői egyedi megoldások megvalósításában is állnak rendelkezésére.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]