Az iPhone 6 tok a régebbi mobilok megóvására is gondol

iPhone 6 tok
iPhone 6 tok

Egyre inkább elterjedtnek nevezhetőek azok a speciális fóliák, amelyek direkt az Apple telefonoknak lettek gyártva, garantálva a maximális védelmet az ütésekkel, karcolásokkal szemben. Az igazán speciális iPhone 7 üvegfólia minden esetben garantálja a létfontosságúnak számító biztonságot, amire bizony szükség is van, hiszen köztudott, a modern mobilok feleannyira sem strapabíróak és tartósak, mint elődjeik, és ez teljesen igaz az Apple márkájúakra is.

Emellett azért is tanácsos még időben az iPhone 7 üvegfólia megvétele mellett dönteni, mert az a feltevés után a közel százszázalékos fényáteresztést is biztosítja úgy, hogy közben a tökéletesen eldolgozott élek az erősebb ütésektől is védik a készüléket. A korszerű védelmi jelleget az a 9H értékű keménységgel bíró karcállóság is igazolja, amire bizony sok esetben szükség van, hiszen a tulajdonosok gyakran a zsebükben hordják a telefont, amiben még ott van a kocsi- és lakáskulcs is, ami roppant hamar összekarcolhatja a mobilt. Mindez elfelejthető az iPhone 7 üvegfólia segítségével, hiszen annak legújabb nanotechnológiás kivitele a védelmet illetően nem ismer lehetetlent.

Természetesen, nem csak a 7-es modell esetén szükséges a védelem, hanem a régebbi verziókat illetően is. Sokaknak nincs meg a legújabb készülék, hanem csak a 6-os változattal rendelkeznek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az iPhone 6 tok alkalmazása elhanyagolható. Ez a régebbi modell is pont annyira gyenge, mint a legújabb generációs, ezért egy kisebb ütés is igen nagy kárt okozhat a készülékben.

Nyilvánvalóan a flip nevű iPhone 6 tok is elérhető, amelyiknek eleganciája, esztétikus külseje és praktikus jellege egyértelműen leveszi a tulajokat a lábukról. A védelemben kiveszi a részét a lefelé nyíló mágnescsat, illetve a nívós PU bőr alapanyag is. Ennek a kettőnek a kombinációja révén az ember egy olyan tartó, védő eszközzel rendelkezik, amelyik a legerősebb ütéseket is tompítani tudja. Szerencsére az iPhone 6 tok kapható fekete és fehér színben is, ezért a vásárló megtalálhatja azt, amelyik majd tökéletesen passzol az adott készülékhez.

Hasonló bejegyzések

Héra

Megbízható falfesték a Héra

A Héra falfesték egy népszerű és elismert márka Magyarországon, ami a lakossági és ipari festékpiacon is jelentős szerepet játszik. A termék a kiváló minőségéről, könnyű felhordhatóságáról és tartósságáról ismert, így számos háztartásban és közintézményben előszeretettel használják. A Héra termékcsalád többféle változatot kínál, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb festéket. Az egyik legnépszerűbb termékük a Héra […]

gomb

Különleges gomb variációk a webshopban

A gomb apró, de annál fontosabb eleme egy ruhának, hiszen a praktikussági elvárásokon túl, az esztétikai szempontoknak is meg kell felelnie. Kicsi, általában kerek és elsősorban a ruhákon látható. Mi az? Ez természetesen a gomb. Nem újdonság, de annál fontosabb a ruházati termékek előállítása során, bármilyen módszerrel készüljenek azok. Az ember azt gondolná, hogy ezt […]