Egy üzleti ember legjobb barátja lehet egy pecsétgyűrű

Pecsét gyűrű

Általában a hölgyeket ragadják meg elsősorban a különleges ékszerek. Azonban egy férfi kezén is jól mutathat egy minőségi pecsétgyűrű! Határozottságot és eleganciát sugall, a fényűzés jelképe. A régi időkben is a nemesek használták elsősorban ezeket az ékszereket és akkor még valóban használati tárgyaknak számítottak, hiszen ezzel pecsételték le viasszal a különböző hivatalos okiratokat.

Az urak körében nagyon elterjedt és elegáns daraboknak számítanak. Nemcsak egyféle pecsétgyűrű létezik, hiszen a nagyobb felülete miatt gazdagon el lehet látni különféle díszítőelemekkel. De ugyanúgy megtalálhatóak a kínálatban a letisztultabb darabok is. A klasszikus megjelenése mit sem változott az évek alatt. Sőt, úgy néz ki, hogy a hölgyek körében is egyre népszerűbbé válik ez az ékszer, azonban az esetükben a kecsesebb és visszafogottabb formavilág dominál.

Amikor egy úriember minőségi pecsétgyűrűvel jelenik meg egy fontos üzleti tárgyaláson, akkor a tárgyalópartnerei, biztosan komolyan fogják venni minden szavát, hiszen ez az apró, ám annál értékesebb kiegészítő magabiztosságot sugall. A férfi pecsétgyűrű típusok között is megtalálhatóak olyanok, amik kövekkel vannak díszítve. Persze nem olyan mértékben, mint a hölgyek esetében, de egy szögletes sötét kő, kiválóan mutat a pecsétgyűrűben. A gyűrű kinézete ne tévesszen meg minket. Lehet, hogy maga a kialakítása nagyon tetszetős, viszont a viselése közben rájövünk, hogy mégsem illik az egyéniségünkhöz.

Ezért próbáljunk meg egy olyan mellett dönteni, ami teljes mértékben igazodik hozzánk és kiemeli a stílusunkat. Szerencsére a Schmuk Ékszer hatalmas kínálatában szinte biztos, hogy minden férfi meg fogja találni a megfelelő modellt. Néhány évvel ezelőtt a férfiak körében is elkezdtek divatossá válni a különlegesebb modellek. Az eddigi egyszerű szögletes formák helyét átvették a különleges csiszolással kivitelezett darabok. Természetesen egytől-egyig olyan felületkezelésen mentek keresztül, ami garantálja az időállóságát, mindenegyes darab esetében.

Hasonló bejegyzések

Ragyogó, elegáns cseh gyöngy

Egy csinos gyöngysor a hölgy nyakán igazi eleganciát, kifinomult stílust takar és egyetlen eseményen sem lehet ezzel a választással mellényúlni. A cseh gyöngy kiváló minősége szembetűnő és egy amatőr gyöngyfűző is igazi csodákat alkothat belőle. A kézművesség már nemcsak egy hóbort, mert egyre többen találják meg benne a lehetőséget a kikapcsolódásra. A szépség utáni vágy […]

Karperecet férfi is hordhat

Az emberek jelentős része úgy gondolja, hogy egyik-másik ékszert csak kimondottan nők, vagy csak kimondottan férfiak viselhetnek. Ilyen a pecsétgyűrű, amit inkább férfiak szoktak viselni, pedig nőknek is készítenek. Hasonló a helyzet a karperecekkel is. Nem csak női karperecek léteznek: olyan ékszerek is vannak, amelyeket kifejezetten férfiaknak terveztek. Ráadásul ilyet már meglehetősen sok férfi is […]