Modern telefontartó autóba

Egyszerűen felszerelhető autós tartók

Modern telefontartó autóba
Modern telefontartó autóba

Vezetés közben tilos mobilozni! Amilyen hasznos bizonyos esetekben, legalább annyira káros is tud lenni. Bár ez nem a telefon hibája, mégis függünk tőle és hajlamosak vagyunk vezetés közben is piszkálni.

Sokkal biztonságosabb az autós tartók használata, mert ha megszólal a mobil, akkor nem a zsebünket kezdjük el kotorászni, nem ejtünk az ülés alá, stb.

Sajnos ez nem egy ritkán előforduló szituáció, hanem már sokakkal megesett és sajnálatos baleset lett a vége. Az autós tartóknak köszönhetően azonnal láthatjuk, hogy ki hív. Ha nem fontos a hívás, egyetlen mozdulattal felfüggeszthetjük, azonban ha fel szeretnénk venni, azt is könnyű megtenni, viszont nélkülözhetetlen a kihangosító használata.

A legjobb az lenne, ha senki nem telefonálhatna vezetés közben, viszont ez egy elég utópisztikus elképzelésnek számít. Az autós tartók viszont abban az esetben is nagyon jól jönnek, hogyha bekapcsoljuk a GPS-t, mert a helyén tartják a telefont navigálás közben. Akár egy töltővel ellátott változatot is választhatunk az autós tartók közül.

Hasonló bejegyzések

Héra

Megbízható falfesték a Héra

A Héra falfesték egy népszerű és elismert márka Magyarországon, ami a lakossági és ipari festékpiacon is jelentős szerepet játszik. A termék a kiváló minőségéről, könnyű felhordhatóságáról és tartósságáról ismert, így számos háztartásban és közintézményben előszeretettel használják. A Héra termékcsalád többféle változatot kínál, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb festéket. Az egyik legnépszerűbb termékük a Héra […]

gomb

Különleges gomb variációk a webshopban

A gomb apró, de annál fontosabb eleme egy ruhának, hiszen a praktikussági elvárásokon túl, az esztétikai szempontoknak is meg kell felelnie. Kicsi, általában kerek és elsősorban a ruhákon látható. Mi az? Ez természetesen a gomb. Nem újdonság, de annál fontosabb a ruházati termékek előállítása során, bármilyen módszerrel készüljenek azok. Az ember azt gondolná, hogy ezt […]