Modern telefontartó autóba

Egyszerűen felszerelhető autós tartók

Modern telefontartó autóba
Modern telefontartó autóba

Vezetés közben tilos mobilozni! Amilyen hasznos bizonyos esetekben, legalább annyira káros is tud lenni. Bár ez nem a telefon hibája, mégis függünk tőle és hajlamosak vagyunk vezetés közben is piszkálni.

Sokkal biztonságosabb az autós tartók használata, mert ha megszólal a mobil, akkor nem a zsebünket kezdjük el kotorászni, nem ejtünk az ülés alá, stb.

Sajnos ez nem egy ritkán előforduló szituáció, hanem már sokakkal megesett és sajnálatos baleset lett a vége. Az autós tartóknak köszönhetően azonnal láthatjuk, hogy ki hív. Ha nem fontos a hívás, egyetlen mozdulattal felfüggeszthetjük, azonban ha fel szeretnénk venni, azt is könnyű megtenni, viszont nélkülözhetetlen a kihangosító használata.

A legjobb az lenne, ha senki nem telefonálhatna vezetés közben, viszont ez egy elég utópisztikus elképzelésnek számít. Az autós tartók viszont abban az esetben is nagyon jól jönnek, hogyha bekapcsoljuk a GPS-t, mert a helyén tartják a telefont navigálás közben. Akár egy töltővel ellátott változatot is választhatunk az autós tartók közül.

Hasonló bejegyzések

futóbicikli hány éves kortól

A futóbicikli hány éves kortól használható a gyerekeknél?

A szülők sokszor tanácstalanok a gyermekeik szórakozását illetően, ezért időnként az internethez fordulnak segítségért. Felmerül a kérdés: a futóbicikli hány éves kortól ajánlott? Nos, ez attól függ, hogy milyen futóbicikliről van szó. A népszerű Chipmunk márka azért javasolt, mert állítható a szerkezete, ezért ahogy cseperedik a gyerkőc, úgy lehet változtatni az ülés magasságán is, a […]

fűnyíró olaj

Miért annyira fontos a fűnyíró olaj?

Ha valakinek a teljesítmény a legfontosabb a fűnyíró vásárlásakor, akkor csakis a benzinmotoros mellett dönthet. Amikor egy nagyobb zöld területet kell gondozni, akkor csakis ezzel a szerszámmal érhető el a várt eredmény. Ugyanakkor a sikerhez a megfelelő karbantartás is hozzájárul, illetve a fűnyíró olaj használata és persze a masina rendeltetésszerű alkalmazása egyaránt. De milyen olaj […]