Előszobabútor tetszőleges elemekkel

Előszoba fogas
Előszoba fogas

Vannak olyan bútorok, amelyek garnitúrában kaphatóak, de nagyon sok olyan darab is rendelhető a webáruházunkból, amiből egyenként lehet összeállítani, például az előszobabútor is idetartozik.

Így mindenki úgy alakítja, ahogy számára megfelel, illetve, amit az adott szoba méretei megengednek. Éppen ezért kedveltek a saját összeállításban használható előszobabútor elemek, hiszen kisebb-nagyobb együttes alakítható ki belőlük.

Gyakran választott elem a komód, tükör, fogas, esetleg kisebb akasztós szekrény. Igyekeztünk a választható előszobabútor elemeket a nappali szobában használatos bútorokkal hasonló stílusúra összehangolni. Itt is uralkodó a skandináv típus, vagyis az egyszerű vonallal bíró.

Az előszobákat, a többi szekrényelemhez hasonlóan, lapra szerelve szállítjuk, mivel így lényegesen egyszerűbb. Az összeszerelés kérhető munkatársainktól, illetve az is, hogy emeletre vigyék fel a bútort. Ezt némi felár mellett tudjuk vállalni, hiszen ez mindenképp számunkra is többletmunkát jelent, amit munkatársaink felé honorálnunk kell.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]