Eredményes felkészülés a TELC próbanyelvvizsga segítségével

TELC próbanyelvvizsga
TELC próbanyelvvizsga

Ha nyelvvizsgázni szeretne, akkor a felkészülés mellett, legalább olyan fontos, hogy próbára tegye a képességeit is. Egy ilyen teszt rávilágít mind az erősségeire, mind pedig azokra a gyengepontokra, ahol hiányosságok vannak, amelyeket még érdemes erősíteni a tényleges vizsgát megelőzően.

A TELC próbanyelvvizsga komoly segítséget, útmutatást jelent a felkészülés folyamán. A vizsga előtt érdemes célirányosan olyan típusfeladatokat végezni, amelyekre a megmérettetés során is számíthat.

Nyelviskolánkban a kiválasztott vizsgaidőpontot megelőző 10 hétben van lehetősége hatékony felkészülésre. Tanulóink gyakorolhatják a TELC vizsga feladatait, írásbeli, szókincsbeli, valamint beszédértési készségeiket egyaránt fejlesztve.

Ha egy-egy területen belül adódnak nehézségeik, akkor szakképzett oktatónk segítségével arra az adott területre fókuszálhatnak. A verbális készségek csiszolásában angol anyanyelvi tanár nyújt támogatást. Felkészítő programunk és a TELC próbanyelvvizsga együtt, eredményes kombináció a vizsgára való felkészülésben.

Hasonló bejegyzések

Az intenzív angol nyelvtanfolyam többet ad

Mindenkinek, aki egy nyelv megtanulását tűzi ki céljául, tudnia kell, hogy befektetett energia nélkül ez nem lehetséges. Vagyis azért, hogy viszonylag rövid időn belül, egy bizonyos szintig megtanulhasson angolul, ahhoz vagy egy intenzív angol nyelvtanfolyam szükséges vagy egy olyan magántanár, aki képes azt az egyéni ritmust megadni, ami valóban kell a haladáshoz. Bármelyiket is válassza, […]

Fontos tudnivalók a GKI igazolványt illetően

Két éve született meg az a törvény, amelyik világosan kimondja, hogy tehergépkocsit bizonyos igazolvány nélkül vezetni illegálisnak minősül. Ez teljesen érthető, hiszen nem lehet ezt a nagy járműt úgy irányítani, mint egy családi kocsit. A legális vezetéshez a GKI igazolvány szükséges, amit egy tanfolyam elvégzése után lehet megszerezni. Pontosan mit is takar ez a rövidítés […]