koszmo kezelés

Eredményes koszmo kezelés gyengéden

koszmo kezelés
Koszmo kezelés

Sok kezdő szülő ijedten tapasztalja, hogy a kisbabája feje bőrén valamilyen fajta lerakódás van. Ez bizony az úgynevezett koszmó. Bár nem feltétlenül mondható veszélyesnek a sárgásbarna színű, elhalt hámsejtekből és bőrmirigy faggyúból álló lerakódás, a koszmo kezelés mégis indokolt.

Ezt nemcsak esztétikai szempontból érdemes elkezdeni, hanem azért is, hogy a koszmó ne zavarja a babát, ne viszkessen a fejbőre. Az sem mellékes dolog, hogy ez a tünet a nagyobb gyermekeket is érinti, nem ritka, hogy az 1 éves vagy akár annál idősebb csöppségeknél is tapasztalható.

A koszmo kezelés szerencsére igen kíméletes, sőt, kifejezetten kellemes a megfelelő sampon alkalmazásával. A HerbArting koszmó elleni sampon finom mandulaolajjal, hámlasztó fűzfakivonattal, egészséges E-vitaminnal és bőrpuhító panthenollal távolítja el az elhalt hámsejteket. A koszmo kezelés semmilyen kellemetlenséggel nem jár a babára nézve, hiszen a HerbArting samponja természetes illatú és egyáltalán nem csíp. Nyugodtan használható akár naponta is.

Hasonló bejegyzések

gumis lepedő 80x160

Gumis lepedő 80×160 méretben ideális

Nagyon fontos, hogy a gyermekek a lehető legkényelmesebben tudjanak pihenni, ezért nemcsak az ágyat, hanem a rajta lévő lepedőt is jól meg kell választani. Finom, puha tapintású a pamutból készült gumis lepedő 80×160 méretben, ami nemcsak a kicsi otthoni ágyába ideális, hanem óvodai fekhelyekre is. Ennek használatával, ha kiszivárog a nedvesség a pelenkából, a matracot […]

ugrálóvár

Az ugrálóvár elvarázsolja a kicsiket

Napjainkban a légvár előnyeit nemcsak különböző rendezvényeken élvezhetik a gyerekek, hanem akár otthon, a család kertjében is. A játszás új dimenzióját adja az ugrálóvár, hiszen egy igazi mesevilágba csöppenhet a kicsi, ha a szülei ilyen légvárat helyeznek el az udvaron. Se vége, se hossza nem lesz a játszásnak, a kis barátok pedig garantáltan mindennapos vendégek lesznek a […]