ülésvédő autóba

Ülésvédő autóba a kutyás utazásokhoz

ülésvédő autóba
Ülésvédő autóba

A kedvenceink családtagok és természetesen megérdemlik az élményekkel teli kiruccanásokat. Az autózást a legtöbb kutya kifejezetten élvezi, ezért a nyaralásokról, kirándulásokról nekik sem szabad lemaradniuk. Az ülésvédő autóba akár egy rövidebb úton is rendkívül hasznos, a hosszabbakon viszont mondhatni kötelező.

Egy ilyen ülésvédővel ugyanis sok bosszúságot, foltot és kaparásnyomot megspórolhatunk magunknak, a szőrről nem is beszélve. Ez tulajdonképpen egy takaró, aminek az anyag speciális és többféle méretben kapható. Az ülésvédő autóba olyan anyagból készül, aminek a csúszásmentes felülete több textilrétegből áll, így erős és ellenálló.

A szőrt taszítja, így a tisztítása gyorsan és problémamentesen kivitelezhető. Koszfogó színekben elérhető, ami azt jelenti, hogy kitűnő a sár- és koszfoltok “elfedésére”. Az ülésvédő autóba mindig legyen megfelelő méretű, vagyis inkább nagyobb, mint kisebb! A túl rövid kivitel ugyanis függőágyként feszülhet a fejtámlák között, ami nem praktikus a gazdinak, a kutyusnak pedig kényelmetlen.

Hasonló bejegyzések

gumis lepedő 80x160

Gumis lepedő 80×160 méretben ideális

Nagyon fontos, hogy a gyermekek a lehető legkényelmesebben tudjanak pihenni, ezért nemcsak az ágyat, hanem a rajta lévő lepedőt is jól meg kell választani. Finom, puha tapintású a pamutból készült gumis lepedő 80×160 méretben, ami nemcsak a kicsi otthoni ágyába ideális, hanem óvodai fekhelyekre is. Ennek használatával, ha kiszivárog a nedvesség a pelenkából, a matracot […]

ugrálóvár

Az ugrálóvár elvarázsolja a kicsiket

Napjainkban a légvár előnyeit nemcsak különböző rendezvényeken élvezhetik a gyerekek, hanem akár otthon, a család kertjében is. A játszás új dimenzióját adja az ugrálóvár, hiszen egy igazi mesevilágba csöppenhet a kicsi, ha a szülei ilyen légvárat helyeznek el az udvaron. Se vége, se hossza nem lesz a játszásnak, a kis barátok pedig garantáltan mindennapos vendégek lesznek a […]