Fontos tudnivalók a GKI igazolványt illetően

GKI igazolvány
GKI igazolvány

Két éve született meg az a törvény, amelyik világosan kimondja, hogy tehergépkocsit bizonyos igazolvány nélkül vezetni illegálisnak minősül. Ez teljesen érthető, hiszen nem lehet ezt a nagy járműt úgy irányítani, mint egy családi kocsit.

A legális vezetéshez a GKI igazolvány szükséges, amit egy tanfolyam elvégzése után lehet megszerezni. Pontosan mit is takar ez a rövidítés és kihez érdemes fordulni? Nos, ez a Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány rövidítése és a sofőröknek a jogosítvány mellett, ez is teljes mértékben kötelező.

Természetesen az elvégezett kurzus garantálni tudja ezt az okiratot, azonban szakmai végzettséget nem biztosít. Akár már 8 általános iskolával is megkapható ez a bizonyítvány. Azonban, továbbra sem számít emiatt szakképzettnek az a sofőr, aki csak ezt végzi el.

A GKI igazolvány megszerzésében igazán tapasztalt, szakavatott módon segíteni tud a www.transzportstudium.hu, ahol megfelelő szakképesítésben részesülnek a beiratkozott személyek. Bátran jelentkezzen Ön is, ha jól fizető állást szeretne találni!

Hasonló bejegyzések

Az intenzív angol nyelvtanfolyam többet ad

Mindenkinek, aki egy nyelv megtanulását tűzi ki céljául, tudnia kell, hogy befektetett energia nélkül ez nem lehetséges. Vagyis azért, hogy viszonylag rövid időn belül, egy bizonyos szintig megtanulhasson angolul, ahhoz vagy egy intenzív angol nyelvtanfolyam szükséges vagy egy olyan magántanár, aki képes azt az egyéni ritmust megadni, ami valóban kell a haladáshoz. Bármelyiket is válassza, […]

Eredményes felkészülés a TELC próbanyelvvizsga segítségével

Ha nyelvvizsgázni szeretne, akkor a felkészülés mellett, legalább olyan fontos, hogy próbára tegye a képességeit is. Egy ilyen teszt rávilágít mind az erősségeire, mind pedig azokra a gyengepontokra, ahol hiányosságok vannak, amelyeket még érdemes erősíteni a tényleges vizsgát megelőzően. A TELC próbanyelvvizsga komoly segítséget, útmutatást jelent a felkészülés folyamán. A vizsga előtt érdemes célirányosan olyan […]