Foresto 70 cm a kullancsok ellen

Foresto 70 cm

A kullancs alattomos állat, ami mind az emberre, mind pedig az állatra roppant veszélyes. A kisállatok megfelelő védelmére a Foresto 70 cm nyakörvet ajánljuk, a számos kiváló tulajdonsága miatt.

A kullancsok által terjesztett rengeteg betegség ellen feltétlenül tenni kell, hiszen a vérszívó előszeretettel tanyázik az állatok szőrében. A legbiztosabb védelem a kutyák esetében az olyan nyakörv használata, ami távol tartja a kórokozókat. A Bayer cég olyan terméket fejlesztett ki, amelyik a legszélesebb spektrumú védelmet nyújtja a nyakörvek között. A Foresto 70 cm a 8 kg feletti kutyusoknak ajánlott. Ez a termék ugyanakkor nemcsak a kullancsok ellen nyújt hatásos védelmet, hanem a bolhákat és bolhalárvákat is távol tartja.

A Foresto 70 cm a jelenleg kapható leghosszabb ideig védelmet biztosító nyakörv, egyszeri felhelyezéssel akár 8 hónap kullancsmentes időszakot garantálhatunk a kedvencünknek. Ezen remek termék viselete is nagyon kényelmes a kutyának, egyáltalán nem zavaró. Védje meg Ön is kedvenc négylábúját egyszerűen és fájdalommentesen!

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]