Fóti Sörfőzde változatos termékekkel

Fóti sörfőzde

Az italkészítés terén a magyarok mindig is elegendő bátorsággal rendelkeztek. Szerencsére egyre többen mernek új sörökkel, borokkal előrukkolni. A Fóti Sörfőzde sem félt megalkotni olyan italokat, amelyek a nagy sörgyárak termékeivel is felveszik a versenyt.

A sörfőzde tulajdonosa, Gyenge Zsolt már a kezdetektől fogva arra törekedett, hogy az innen kikerült italok olyan tiszták legyenek, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, vagyis a sörök alapanyagai a víz, a komló, a maláta és az élesztő legyenek. A gyártás kezdetekor a Fóti Sörfőzde jórészt klasszikus söröket gyártott, azonban mára csatlakozott a másfél évvel ezelőtt elindult sörforradalomhoz és most már olyan fajtákat is gyárt, amelyeket garantáltan nem találunk meg máshol.

A Fóti Sörfőzde remekei között így megemlíthetjük a Keserű Méz szűretlen világos sört vagy a Fóti Gyömbérsört. Nagyobb tételben a termékek megvásárolhatók az artizanshop.hu internetes ital nagykereskedésből. Ön se hagyja ki ezeket a remek söröket!

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]