Garázsfesték többféle kiszerelésben – Hírek
Garázsfesték

Garázsfesték többféle kiszerelésben

Az elnevezés kissé csalóka lehet, ugyanis nemcsak a garázst festhetjük be ezzel a termékkel. A garázsfesték egy speciális összetételű bevonat, ami többféle színben és kiszerelésben rendelhető meg a webáruházból.

Elsősorban a kültéri alkalmazásra ajánlott, ugyanis szinte mindennek ellenáll, legyen szó, nedvességről, sós hóléről, különféle vegyszerekről, stb. Miután megszárad, flexibilis bevonatot képez az adott felületen, ezért nem kezd el idő előtt repedezni vagy lepattogni.

Az ellenállósága mellett, érdemes szót emelni a dekoratív mivoltával kapcsolatban, hiszen remekül mutat például a lépcsőfeljárón, a pincében, a verandán, esetleg a járdán, illetve a garázson is. A garázsfesték alkalmazása sokkal egyszerűbb, mint a műgyanta alapú anyagoké, mivel ezeknek elég nehéz beállítani a kötési idejét.

Ha csúszásmentes felületet szeretnénk létrehozni, akkor dúsíthatjuk kvarchomokkal a garázsfestéket. Könnyen elterül, a tisztántartása is könnyen megoldható, hiszen egyszerűen csak le kell mosni és ismét láthatóvá válik a pompás fénye.

Hasonló bejegyzések

szakálldísz

Rejtse el a szakállát a szakálldísz segítségével

A viking-kedvelők körében teljesen elfogadott a hosszú szakáll viselete, azonban ez munkahelyi problémákhoz vezethet. Szerencsére a szakálldísz használatával bárki hétköznapi külalakot tud magának varázsolni, hogy megfeleljen a kinézetre vonatkozó előírásoknak. Bár a legtöbb helyen szabad az öltözködésünk, egy hotel recepcióján vagy étteremben sokszor muszáj megfelelni a követelményeknek. Ahhoz, hogy ne vágja le az oly régóta […]

Abszint

Az abszint, ami két vállra fektet

Egyes helyeken már-már mágikus italként tekintenek rá. Ennek kapcsán nem csoda, hogy az abszint megkapta a „zöld tündér“ nevet. Ebből már nagyjából következtethetünk, hogy milyen hatással van arra, aki egyszerre sokat fogyaszt belőle. Bár a hatása az ugyanolyan, mint minden égetett szeszes italé, viszont az alkoholtartalma igazán magas. Egyeseknek már a 45%-os alkoholtartalom is sok […]