Garázsfesték

Garázsfesték többféle kiszerelésben

Az elnevezés kissé csalóka lehet, ugyanis nemcsak a garázst festhetjük be ezzel a termékkel. A garázsfesték egy speciális összetételű bevonat, ami többféle színben és kiszerelésben rendelhető meg a webáruházból.

Elsősorban a kültéri alkalmazásra ajánlott, ugyanis szinte mindennek ellenáll, legyen szó, nedvességről, sós hóléről, különféle vegyszerekről, stb. Miután megszárad, flexibilis bevonatot képez az adott felületen, ezért nem kezd el idő előtt repedezni vagy lepattogni.

Az ellenállósága mellett, érdemes szót emelni a dekoratív mivoltával kapcsolatban, hiszen remekül mutat például a lépcsőfeljárón, a pincében, a verandán, esetleg a járdán, illetve a garázson is. A garázsfesték alkalmazása sokkal egyszerűbb, mint a műgyanta alapú anyagoké, mivel ezeknek elég nehéz beállítani a kötési idejét.

Ha csúszásmentes felületet szeretnénk létrehozni, akkor dúsíthatjuk kvarchomokkal a garázsfestéket. Könnyen elterül, a tisztántartása is könnyen megoldható, hiszen egyszerűen csak le kell mosni és ismét láthatóvá válik a pompás fénye.

Hasonló bejegyzések

szárazbeton

Szárazbeton többféle kiszerelésben

A kisebb és nagyobb felújítási munkálatok elvégzését legtöbben szakember beavatása nélkül végzik el. A szárazbeton azoknak kiváló választás, akik nem szeretnének kavarógépet használni, vagy egyszerűen nem rendelkeznek ilyennel. Ezt az anyagot nem kell sóderrel vagy hasonlóval elegyíteni, elég csak vízzel összekeverni és máris használható. A javítási és építkezési munkálatok során egyaránt alkalmazható szárazbeton megrendelhető a […]

mora gáztűzhely alkatrészek

Mora gáztűzhely alkatrészek a védelem érdekében

Még manapság is rengeteg háztartásban lelhetőek fel a régi típusnak számító gázzal működő tűzhelyek, illetve sütők. Habár sokan hiszik, hogy rengeteg kockázatot rejtenek magukban, a Mora gáztűzhely alkatrészek egyike a biztonsági funkciót hivatott ellátni. Ez a kis cső pedig nem más, mint a hőelem. Tulajdonképpen Magyarországon alapvető követelménynek számít, hogy az úgynevezett gázégők a megfelelő […]