Garázsfesték többféle kiszerelésben – Hírek
Garázsfesték

Garázsfesték többféle kiszerelésben

Az elnevezés kissé csalóka lehet, ugyanis nemcsak a garázst festhetjük be ezzel a termékkel. A garázsfesték egy speciális összetételű bevonat, ami többféle színben és kiszerelésben rendelhető meg a webáruházból.

Elsősorban a kültéri alkalmazásra ajánlott, ugyanis szinte mindennek ellenáll, legyen szó, nedvességről, sós hóléről, különféle vegyszerekről, stb. Miután megszárad, flexibilis bevonatot képez az adott felületen, ezért nem kezd el idő előtt repedezni vagy lepattogni.

Az ellenállósága mellett, érdemes szót emelni a dekoratív mivoltával kapcsolatban, hiszen remekül mutat például a lépcsőfeljárón, a pincében, a verandán, esetleg a járdán, illetve a garázson is. A garázsfesték alkalmazása sokkal egyszerűbb, mint a műgyanta alapú anyagoké, mivel ezeknek elég nehéz beállítani a kötési idejét.

Ha csúszásmentes felületet szeretnénk létrehozni, akkor dúsíthatjuk kvarchomokkal a garázsfestéket. Könnyen elterül, a tisztántartása is könnyen megoldható, hiszen egyszerűen csak le kell mosni és ismét láthatóvá válik a pompás fénye.

Hasonló bejegyzések

Ford Ranger felni

Az alumínium és az acélfelni különbségei

Amikor egy Ford Ranger-re keresi az ember a nagyon régi felni helyett az újat, akkor elgondolkodik azon, hogy alumínium- vagy lemezfelni kerüljön a verdára. Az acél és alufelni közötti főbb különbségek a tartósságból és az anyag-összetételből adódnak. A Ford Ranger felni megvételekor ezt a két tulajdonságot kell alaposan szemügyre venni, ugyanis a tárcsa nem csupán […]

elhúzódó köhögés

Az elhúzódó köhögés megoldásairól őszintén

Álmatlanul töltött keserves éjszakák, megnyugvás nélküli nappalok és folyamatos fájdalom. A mindnyájunk által ismert elhúzódó köhögés kötelező velejáróiról van szó, azokról a panaszokról, aminek az enyhülését, főleg ha már napok óta szenvedünk, mindennél jobban kívánjuk. Sokan nem tudják azonban, hogy a csillapítás nem minden esetben indokolt, sőt, vannak bizonyos helyzetek, amikor egyenesen káros elnyomni a […]