Google táblázatokkal könnyebb a csapatmunka

Google táblázatok

A munkánk során legtöbbször egyedül dolgozunk vagy végezzük el egy-egy nagyobb projekt részfeladatát, azonban vannak olyan esetek, amikor csakis a csapatmunka jöhet szóba. Ilyenkor pedig nagyon fontos, hogy mindenki elérje az adott projekt adatait és dokumentumait, amiben nagy segítséget jelentenek a Google táblázatok.

Ennek ugyanis a legelőnyösebb tulajdonsága a többi táblázatkezelő szoftverhez képest, hogy felhő alapú, ezzel pedig azt biztosítja, hogy egy időben többen is tudnak dolgozni az adott dokumentumon. Ezen felül pedig, bármilyen eszközről, bárhonnan el lehet érni a megosztott Google táblázatokat.

Hasonló tulajdonságokkal és képességekkel rendelkezik, mint az Excel, tehát itt is ugyanúgy lehet függvényeket alkalmazni, formázni és még számtalan más funkciót aktiválni, ami helyet kapott a Google táblázatok rendszerében. Tehát, ha egy olyan projekt előtt áll, amelyikben többen vesznek részt, akkor mindenképpen érdemes a Google irodai szoftvereinek segítségével elkezdeni a munkát.

Hasonló bejegyzések

ötlet szabadalmaztatása

Miért és miként történik egy ötlet szabadalmaztatása?

Egy ötlet szabadalmaztatása alapvető lépés minden találmány piacra vitelében, mivel megvédi az innovációt és biztosítja a találmány jogi védelmét. A szabadalmaztatási folyamat összetett, de egy szabadalmi ügyvivő segítségével minden lépés gördülékenyen és hatékonyan végezhető el. Emellett, a szakértő tanácsot adhat arra vonatkozóan, hogy a szabadalmon kívül más jogi védelem, például a formatervezési mintaoltalom megfelelőbb lehet […]

pénzügyi tippek

3 Egyszerű megtakarítási forma fiataloknak

A megtakarítás és a pénzügyi tervezés olyan készségek, amiket sohasem lehet túl korán elkezdeni fejleszteni. Fiatalon belevágni a megtakarásokba nemcsak előnyös, de kritikusan fontos lépés a pénzügyi biztonság felé vezető úton. Sokan azonban elakadnak abban, hogyan és hol kezdjék. Itt van 3 egyszerű, de hatékony megtakarítási forma, amik segítenek abban, hogy stabil alapokat rakj le […]