Google táblázatokkal könnyebb a csapatmunka – Hírek

Google táblázatokkal könnyebb a csapatmunka

Google táblázatok

A munkánk során legtöbbször egyedül dolgozunk vagy végezzük el egy-egy nagyobb projekt részfeladatát, azonban vannak olyan esetek, amikor csakis a csapatmunka jöhet szóba. Ilyenkor pedig nagyon fontos, hogy mindenki elérje az adott projekt adatait és dokumentumait, amiben nagy segítséget jelentenek a Google táblázatok.

Ennek ugyanis a legelőnyösebb tulajdonsága a többi táblázatkezelő szoftverhez képest, hogy felhő alapú, ezzel pedig azt biztosítja, hogy egy időben többen is tudnak dolgozni az adott dokumentumon. Ezen felül pedig, bármilyen eszközről, bárhonnan el lehet érni a megosztott Google táblázatokat.

Hasonló tulajdonságokkal és képességekkel rendelkezik, mint az Excel, tehát itt is ugyanúgy lehet függvényeket alkalmazni, formázni és még számtalan más funkciót aktiválni, ami helyet kapott a Google táblázatok rendszerében. Tehát, ha egy olyan projekt előtt áll, amelyikben többen vesznek részt, akkor mindenképpen érdemes a Google irodai szoftvereinek segítségével elkezdeni a munkát.

Hasonló bejegyzések

ikea házhozszállítás árak

Igazán kedvezőek az Ikea házhozszállítás árak

Az árukat a boltokból csakis szakemberekkel tanácsos házhoz szállíthatni, különben fennáll annak a kockázata, hogy a vásárolt elemek elvesznek vagy meghibásodott állapotba kerülnek a végállomásra. Az Ikea házhozszállítás árak megfizetésével kizárhatjuk az ilyen lehetőségeket. Mindenki szembesült mára olyan helyzettel, amikor nem megfelelő minőségű vagy a kézbesítés során egyértelműen sérült árut kapott kézhez az üzletből.

Bojler bekötése szakszerűen

A bojler bekötését csakis profi végezze!

A férfiak imádnak azzal hencegni a haverok előtt, ha egy-egy háztartásbeli feladatot sikeresen elvégeztek. A képek felfúrása a falra, esetleg a kerítés kijavítása valóban hasznos feladatok, és a lényeg, hogy nem kell hozzájuk profi segítséget igényelni. Persze nem minden javítási és szerelési folyamat ilyen, akadnak szép számmal jóval bonyolultabbak is, mint például a bojler bekötése. […]