Hatékony megoldás az izomgörcs ellen

Izomgörcs ellen
Izomgörcs ellen

Az erőltetett munka végeredménye, hogy könnyen kialakul egy húzódás, ami kimondottan sokáig eltart. Ugyanakkor nincs szükség egyáltalán megterhelő mozgásra, mert gyakran elég lehet egy hirtelen mozdulat, hogy valamelyik helyi ideg becsípődjön és máris kész a baj. Amennyiben idővel tompulnak a fájdalmak, akkor szerencsénk van, de ha nem így történik, bizony tenni kell valamit az izomgörcs ellen.

Van egy nagyon egyszerű módszer, amire lehet, hogy elsőre nem is gondolnánk. Ez nem más, mint a népszerű chiliben található hatóanyag. A kapszaicin kiválóan küzd az izomgörcs ellen, amint rákerült az érzékeny felületre. Serkenti az érintett rész vérellátását, ezzel előidézi a letapadt izmok fellazulását és a görcsök lazulásában is szerepet játszik.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy csak olyan területeken alkalmazzuk, ahol már régebb óta fennáll a probléma. Az friss sérülések esetén ellentétes hatást válthat ki, így ezek ellen nem alkalmazható. Lehetséges egyszerűen és gyorsan tennünk az izomgörcs ellen, ezért ne várjunk, hanem cselekedjünk!

Hasonló bejegyzések

reptéri parkolás Vecsés

Gyors ügyintézés a reptéri parkolás Vecsés szolgáltatásnál

Az Európa Parking egyik legfontosabb előnye, hogy 2,4 kilométer távolsága van a Liszt Ferenc repülőtérről. Aki tehát nem akar késni, biztonságban szeretné tudni a kocsiját, illetve jól akarja kezdeni a vakációt, a reptéri parkolás Vecsés szolgáltatást kell válassza. Egy rövid adminisztrációt követően, ahol minden fontos információt megkap az utas, már jöhet is a kiszállás. A […]

mobil konténer árak

A mobil konténer árak minden tekintetben kifizetődőek

Az építőiparban, mint mindig, manapság is újabb trendek vannak feljövőben. Bizonyára hallott már az áruszállító konténerek sokoldalú újrahasznosíthatóságáról, ám van ennek a módinak egy továbbfejlesztett hozománya, változata is, az úgynevezett konténerszerű épületek kialakítása. A mobil konténer árak jóval kedvezőbbek, mint egy teljes szerkezetes, alapokból kiinduló háznak az építési költsége. Mindazonáltal hasonlóképpen megbízható.