A híres Echelon Asus egér

Asus egér

Az Asus termékei, legyenek azok laptopok, számítógépek, monitorok, billentyűzetek vagy épp egerek mindig magas minőséggel rendelkeznek. A videojátékok szerelmesei előszeretettel választják az Asus egér Echelon nevet viselő fajtáját, amelyik kialakítása miatt tökéletesen passzol a lövöldözős játékokhoz.

Ez a lézeres Asus egér gondoskodik arról, hogy minden mozdulat kényelmes és pontos legyen. A modernséget igazolja az a speciális kapcsoló, amelyikkel igen komfortosan állítható a precizitási szint, ezért egyszerű a váltás a gyors mozgások és a finom vezérlés között. Sőt, emellett ott van az a gomb is, amelyiknek a megnyomásával azonnal megnövelhető a pontosság. Azzal pedig mindenki tisztában van, hogy ez egy órási előnyt jelent a first person shooter game esetében.

Sőt, az Asus egér segítségével a programozható makrók tárolása sem okoz gondot, köszönhetően a szerkezetbe épített 128 KB-nyi memóriának. Az Echelon Asus egér ergonomikus, kézfejre eső tervezése, külseje révén pedig az ember keze nem fárad el, zsibbad el még akkor sem, ha több órán keresztül megállás nélkül játszik.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]