Hosszú élettartam – LED izzók

vtacledVannak, akik kimondottan kedvelik kipróbálni a technikai újításokat, amelyek a boltok polcain megjelennek, és vannak, akik idegenkednek tőlük. A LED izzók esetében mindenképp érdemes egy próbát tenni, hiszen a technikai adataik nagyon jók.

Hússzor hosszabb élettartam és 80%-al kevesebb energiafelhasználás, a szemnek kellemes fényerő. Ezek olyan adatok, amelyek magukért beszélnek. Mivel a LED izzók ára a takarékos égőkéhez hasonló, így viszonylag kevés a kockázat.

Akár érdemes egyet kipróbálni és meggyőződni, hogy minden úgy van-e, ahogy mondják. A LED izzók fényerejét a gyártók lumenben határozzák meg. Emiatt a webáruházban elhelyeztünk egy táblázatot, amelyen feltüntettük a különböző, ma már hagyományosnak számító égőtípusokat, hogy mindenki könnyen eligazodjon a fényerőt illetően.

Ennek alapján egyszerűbb eldönteni, hogy minek mi felel meg. Ezek az izzók hagyományos foglalatba valók, de a hagyományos neoncsövek helyett is használhatók. Webáruházunkban minden típust külön jelöltünk, így egyszerűbb megtalálni őket.

Hasonló bejegyzések

Héra

Megbízható falfesték a Héra

A Héra falfesték egy népszerű és elismert márka Magyarországon, ami a lakossági és ipari festékpiacon is jelentős szerepet játszik. A termék a kiváló minőségéről, könnyű felhordhatóságáról és tartósságáról ismert, így számos háztartásban és közintézményben előszeretettel használják. A Héra termékcsalád többféle változatot kínál, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb festéket. Az egyik legnépszerűbb termékük a Héra […]

gomb

Különleges gomb variációk a webshopban

A gomb apró, de annál fontosabb eleme egy ruhának, hiszen a praktikussági elvárásokon túl, az esztétikai szempontoknak is meg kell felelnie. Kicsi, általában kerek és elsősorban a ruhákon látható. Mi az? Ez természetesen a gomb. Nem újdonság, de annál fontosabb a ruházati termékek előállítása során, bármilyen módszerrel készüljenek azok. Az ember azt gondolná, hogy ezt […]