Ismered Piroska Gyula előadásait?

Piroska Gyula előadásai
Piroska Gyula előadásai

Te már tudod, hogy 2016-ban hogyan tartod életben a vállalkozásodat? Megterveztél mindent jó előre? Ha a válaszod nem, akkor ismerd meg Piroska Gyula módszerét. Ő úgy gondolja, hogy senki sem született profi cégvezetőnek vagy értékesítőnek, gazdasági szakembernek, ezért szükség van a segítségre és az egymás közötti tapasztalatcserére.

Ha cégvezetőként úgy érzed, hogy semmire sem jut annyi időd, mint szeretnéd, akkor tanulj meg tervezni. Ha nem akarsz folyamatosan csak az árral sodródni, ha szeretnél egy olyan évet, amikor a családoddal is annyi időt tölthetsz mint szeretnéd, akkor ismerd meg Piroska Gyula írásait és tréningjeit.

Ő úgy gondolja, hogy a képzést, önképzést egyetlen cégvezető, vállalkozó sem helyezheti háttérbe ha talpon akar maradni. Semmi úri huncutság, a kőkemény valósággal szembesülhetsz. Piroska Gyula és társelőadói olyan hibákra és lehetőségekre hívják fel a figyelmedet, amik talán fel sem tűnnek még akkor sem, ha ott vannak az orrod előtt.

Ne a szakirodalmat bújd, hiszen azt Te is tudod, hogy az elmélet és a gyakorlat gyakran köszönő viszonyban sincs egymással. A stratégiád felállítására szükséged van, egyszerűen muszáj rá időt szakítani. Ha ezt olyan segítséggel is megteheted, mint Piroska Gyuláé, akkor még élvezni is fogod. Ha rutinos és sikeres cégvezetők tapasztalatait szeretnéd megismerni egy-egy probléma megoldásáról, akkor csatlakozz az előadásaihoz.

Ha tanulmányozod a honlapján található írásait, az biztosan segít felmérni, hogy egy-egy előadáson mire számíthatsz. A felfokozott munkatempód miatt nem kizárt, hogy elrohansz az egyszerű megoldások mellett. A problémák felfedezése, átbeszélése után tudsz majd változtatni az esetleges rossz vezetői szokásaidon.

Hasonló bejegyzések

pénzügyi tippek

3 Egyszerű megtakarítási forma fiataloknak

A megtakarítás és a pénzügyi tervezés olyan készségek, amiket sohasem lehet túl korán elkezdeni fejleszteni. Fiatalon belevágni a megtakarásokba nemcsak előnyös, de kritikusan fontos lépés a pénzügyi biztonság felé vezető úton. Sokan azonban elakadnak abban, hogyan és hol kezdjék. Itt van 3 egyszerű, de hatékony megtakarítási forma, amik segítenek abban, hogy stabil alapokat rakj le […]

webáruház indítása

Tudtad? Ezen is múlhat egy sikeres webshop indítása!

Az elmúlt években az a tendencia tapasztalható, hogy már nemcsak a kereskedők nyitnak az online értékesítés felé, hanem a kereskedelmi tapasztalattal és előélettel nem rendelkező magánszemélyek és vállalkozások is. Ez nem baj, viszont fontos tisztában lenni azzal, hogy stratégia nélkül nem működik a webáruház, fel kell mérni a piac jellemzőit, a konkurenciát és a fogyasztói […]