Karperecet férfi is hordhat

Olyan ékszerek is vannak, amelyek férfiakhoz is illenek
Olyan ékszerek is vannak, amelyek férfiakhoz is illenek

Az emberek jelentős része úgy gondolja, hogy egyik-másik ékszert csak kimondottan nők, vagy csak kimondottan férfiak viselhetnek. Ilyen a pecsétgyűrű, amit inkább férfiak szoktak viselni, pedig nőknek is készítenek. Hasonló a helyzet a karperecekkel is. Nem csak női karperecek léteznek: olyan ékszerek is vannak, amelyeket kifejezetten férfiaknak terveztek. Ráadásul ilyet már meglehetősen sok férfi is hord, hiszen gyakran magabiztosságot sugároz, na meg persze árulkodik a viselőjének az anyagi helyzetéről, ízléséről.

Vannak olyan darabok, amelyek egy vagyont érnek, így igazán csak azok engedhetik meg maguknak, akik kicsit több mindent apríthatnak a tejbe. Ráadásul a Schmuck ékszerszalonban megtekinthető darabok némelyike egyedi, ami még inkább felfelé tolja az értékét. Nem beszélve a különleges megmunkálásról, ami egyedivé teszi ezeket az ékszereket. Üzleti vacsorákhoz, de romantikus estékhez is tökéletesen illenek, hiszen egy ilyen karlánc vagy karperec arról árulkodik, hogy Ön érti és követi, esetleg egyenesen diktálja a kor trendjét. A Schmuck ékszerek között a párok is találnak nemcsak az elköteleződést szimbolizáló gyűrűt, hanem olyan karperecet, ami ugyancsak ezt fejezi ki, hiszen a pároknak készült darabok megmunkálásukban, stílusukban, színükben és minden jellegzetességükben úgy passzolnak, mint a karikagyűrűk. Így a párok ezekkel is kifejezhetik egymáshoz tartozásukat és egymás iránti elköteleződésüket. Ráadásul egy ilyen karperecen még a név is sokkal jobban kiolvasható, mint a gyűrűn, így bárki láthatja, hogy Ön kihez tartozik.

Hamarosan itt van a Valentin nap, ami egy igazán remek alkalom arra, hogy meglepjék egymást, sőt, még egyszer megpecsételjék a szerelmüket, de ezúttal karpereccel. Napjainkban, amikor a karóra egyre inkább kimegy a divatból, mivel a mobiltelefonon is megnézhető a pontos idő, a karperecnek egyre fontosabb szerep jut. Amennyiben Ön is letette már a karórát, akkor a helyét pótolja egy elegáns karpereccel vagy karlánccal! Ne feledkezzen meg arról sem, hogy az arany a világ legdrágább anyagai közé tartozik, így akár úgy is gondolhat a karperec vásárlására, mint jó befektetésre.

Hasonló bejegyzések

Ragyogó, elegáns cseh gyöngy

Egy csinos gyöngysor a hölgy nyakán igazi eleganciát, kifinomult stílust takar és egyetlen eseményen sem lehet ezzel a választással mellényúlni. A cseh gyöngy kiváló minősége szembetűnő és egy amatőr gyöngyfűző is igazi csodákat alkothat belőle. A kézművesség már nemcsak egy hóbort, mert egyre többen találják meg benne a lehetőséget a kikapcsolódásra. A szépség utáni vágy […]

Egy üzleti ember legjobb barátja lehet egy pecsétgyűrű

Általában a hölgyeket ragadják meg elsősorban a különleges ékszerek. Azonban egy férfi kezén is jól mutathat egy minőségi pecsétgyűrű! Határozottságot és eleganciát sugall, a fényűzés jelképe. A régi időkben is a nemesek használták elsősorban ezeket az ékszereket és akkor még valóban használati tárgyaknak számítottak, hiszen ezzel pecsételték le viasszal a különböző hivatalos okiratokat. Az urak […]