Kitűnő minőségű szójaszósz

Szójás csirke

Az ázsiai ételek Magyarországon is nagyon elterjedtek. Az éttermek mellett, már a háziasszonyok konyháiban is készülnek ilyen fogások. A szójaszósz ezért bizonyára nem ismeretlen fogalom a magyar gurmandok körében, hiszen aki fogyaszt kínai vagy japán fogásokat, annak alapvető fűszernek számít.

Megvásárolható már sok nagy élelmiszerboltból, fűszerkereskedésből, természetesen különböző minőségben, árban és kiszerelésben. Ez egy ételízesítőként használt szósz, aminek az alapanyaga az erjesztett szójabab, olajtalan szójapehely és búza.

A szójaszósz főzéshez és sütéshez is használatos, mártásokhoz, valamint marináláshoz szintén. Igazi egzotikus aromával tölti meg a húsételeket és a zöldséges tésztákat. A bulkshop.hu webáruházból Kikkoman szójaszósz is megvásárolható nagy kiszerelésben, ezért innen az éttermeknek, kifőzdéknek is nagyon megéri rendelni.

A Kikkoman-féle szószok kiváló minőségű termékek. 1704-ben egy Mogi Szaheidzsi nevű szójaszószokat főző mester kezdte el készíteni. Érdemes kipróbálni.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]