mandulaliszt

Mandulaliszt szószokhoz, mártásokhoz

A gluténérzékenyek és a vegánok ma már minden olyan készítményt, alapanyagot megvehetnek, ami tökéletesen illik az étrendjükbe. Remek alternatívája a magas szénhidráttartalmú búzalisztnek a gluténmentes, természetes módon vegán mandulaliszt, ami válogatott, blansírozott mandulából készül.

Jelentős mennyiségű rostot tartalmaz, aminek köszönhetően, felszívja a folyadékot, ezért kiváló mártások készíthetőek a felhasználásával. Továbbá, optimális kötőanyag a mandulaliszt, ezért könnyen sűríthetünk vele főzelékeket. Karakteres, aromás íze jól illik a müzlikhez, gyümölcsturmixokhoz. Előnyei hasznosíthatóak főételek, pékáruk, desszertek elkészítése során.

Egzotikus ízvilága nagyon hamar megszerethető, így villámgyorsan beépíthető a mindennapok étkezéseibe. Bár a gluténmentes lisztekre általában jellemző, hogy viszonylag nehéz velük bánni, nem úgy viselkednek, mint a tradicionális változatok, a mandulaliszt könnyen kiismerhető, kezelhető és rendkívül ízletes fogások állíthatóak elő a felhasználásával.

Hasonló bejegyzések

Aviva módszer

A nőgyógyászati műtét utáni felépülés folyamata: hogyan érdemes készülni?

Egy nőgyógyászati beavatkozás esetében különböző mértékű lehet a műtét okozta megterhelés, ezért aztán a felépülés szintén változó. Elmondható, hogy általában minden nőgyógyászati operációt követően, legalább 6 hétig az érintettnek kerülnie kell a terhelést, de könnyebb mozgásokra, mint például az Aviva tornagyakorlatok, van lehetőség. Szabó Kitti Aviva torna oktató szerint ez a módszer is segíthet a […]

Dr. Szabó Antal látásjavítás

A látásvizsgálat menete: mire számíthatok?

Sokan nem tudják, hogy mire számítsanak, amikor időpontot kérnek egy szemészhez, különösen, ha még soha nem voltak átfogó szemészeti vizsgálaton, vagy ha sok év telt el az utolsó vizsgálat óta. Ha Te is ebben a cipőben jársz, ne aggódj, mi itt vagyunk, hogy segítsünk megérteni az átfogó látásvizsgálat minden egyes mozzanatát. Mit tehetsz még? Dr. […]