mandulaliszt

Mandulaliszt szószokhoz, mártásokhoz

A gluténérzékenyek és a vegánok ma már minden olyan készítményt, alapanyagot megvehetnek, ami tökéletesen illik az étrendjükbe. Remek alternatívája a magas szénhidráttartalmú búzalisztnek a gluténmentes, természetes módon vegán mandulaliszt, ami válogatott, blansírozott mandulából készül.

Jelentős mennyiségű rostot tartalmaz, aminek köszönhetően, felszívja a folyadékot, ezért kiváló mártások készíthetőek a felhasználásával. Továbbá, optimális kötőanyag a mandulaliszt, ezért könnyen sűríthetünk vele főzelékeket. Karakteres, aromás íze jól illik a müzlikhez, gyümölcsturmixokhoz. Előnyei hasznosíthatóak főételek, pékáruk, desszertek elkészítése során.

Egzotikus ízvilága nagyon hamar megszerethető, így villámgyorsan beépíthető a mindennapok étkezéseibe. Bár a gluténmentes lisztekre általában jellemző, hogy viszonylag nehéz velük bánni, nem úgy viselkednek, mint a tradicionális változatok, a mandulaliszt könnyen kiismerhető, kezelhető és rendkívül ízletes fogások állíthatóak elő a felhasználásával.

Hasonló bejegyzések

Lézeres szemműtét

Lézeres szemműtét árak összehasonlítása Budapesten

Többféle lézeres szemműtét érhető el ma Magyarországon, amelyek segítségével a páciensek visszakaphatják az éleslátásukat. Természetes, hogy minden eljárásnak megvan a maga ára a magánorvosi intézményekben és ezek az összegek különbözőek. Egy lézeres szemműtét ára Budapesten (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.) a kezelés típusától is függ. Például a Budai Szemészeti Központban választani […]

gerincsérv gyógytorna

Hogyan zajlik a gerincsérv tornája?

Komoly betegség a gerincsérv, ami esetenként nagy, szinte elviselhetetlen fájdalommal járhat. Gyógytornával enyhíthetőek a szimptómák, azonban nem mindegy, hogy milyen metódust választ a betegnek a szakember és talán a McKenzie terápia jelenti a megoldást. Erre is érdemes figyelni a gerincsérv gyógytorna gyakorlatok alatt. A terápia mozgásai nem gyakorlatsorokat jelentenek, sokkal inkább egy mozdulatot és testtartást, […]