mandulaliszt

Mandulaliszt szószokhoz, mártásokhoz

A gluténérzékenyek és a vegánok ma már minden olyan készítményt, alapanyagot megvehetnek, ami tökéletesen illik az étrendjükbe. Remek alternatívája a magas szénhidráttartalmú búzalisztnek a gluténmentes, természetes módon vegán mandulaliszt, ami válogatott, blansírozott mandulából készül.

Jelentős mennyiségű rostot tartalmaz, aminek köszönhetően, felszívja a folyadékot, ezért kiváló mártások készíthetőek a felhasználásával. Továbbá, optimális kötőanyag a mandulaliszt, ezért könnyen sűríthetünk vele főzelékeket. Karakteres, aromás íze jól illik a müzlikhez, gyümölcsturmixokhoz. Előnyei hasznosíthatóak főételek, pékáruk, desszertek elkészítése során.

Egzotikus ízvilága nagyon hamar megszerethető, így villámgyorsan beépíthető a mindennapok étkezéseibe. Bár a gluténmentes lisztekre általában jellemző, hogy viszonylag nehéz velük bánni, nem úgy viselkednek, mint a tradicionális változatok, a mandulaliszt könnyen kiismerhető, kezelhető és rendkívül ízletes fogások állíthatóak elő a felhasználásával.

Hasonló bejegyzések

Aviva torna tanfolyam

A 3 legjobb online torna tanfolyam Magyarországon

A női szervezet és a termékenység, valamint a hormonháztartás egyensúlyának megteremtése bizonyos mozgásrendszer, gyakorlatsor rendszeres végzésével elérhető. Az Aviva Gyakorló Órák és az Ovulációs Gyakorlatsor Tanfolyam is a kidolgozott mozdulatsor részét képezik, amit gyakorlott Aviva oktató segítségével van mód elsajátítani. A következő pedig a Változásműhely Aviva torna tanfolyama. Az 4 órás, intenzív tanfolyam során a […]

Goji bogyó

A goji bogyó a hosszú élet titka

Mindnyájan szeretnénk egészségesebben élni és sokan ügyelünk arra is, hogy hozzájussunk a megfelelő tápanyagokhoz, vitaminokhoz. Ez viszont általában sokféle vitamin szedésével és reggeltől estig tartó gyümölcs- meg zöldségfogyasztással jár. Jó hír, hogy ezentúl elég csak a goji bogyó felhasználásával készült goji italt fogyasztani. A goji berry az egyik legegészségesebb gyümölcs a világon, ami megannyi hasznos […]