A megfelelő gyerekülés életet menthet

Gyerekülés

Egyes törvények feleslegesnek tűnhetnek, de vannak olyanok, amelyek tényleg a javunkat szolgálják és bele sem gondolunk, hogy milyen következményekkel járhat a be nem tartásuk.

Példának okáért, a gyerekülés bekötése macerásnak tűnhet, főleg amikor csak 2-3 perces kocsiutakról van szó, de tudni kell, hogy a városi közlekedés alatt is történhet olyan baleset, ami ezen óvintézkedés nélkül a kicsinek akár végzetes is lehet.

Ugyanis az nyak még sokkal érzékenyebb, mint a felnőtteknek, így egy kisebb koccanás, rándulás, lökés is okozhat olyan sérülést, ami komoly következményeket hordozhat magával. Nem beszélve arról, ha egyáltalán nincsenek bekötve és nemcsak megrándulnak egy baleset során, hanem előre esnek és nekiütődnek az előttük lévő ülésnek vagy a szélvédőnek.

Tehát, a gyerekülés mindenképpen létfontosságú, de még az sem mindegy, hogy ebből milyen típus kerül használatba, mert a megfelelő rögzítés, alátámasztás és ellenálló képesség nélkül, még a biztonsági ülés sem képes elegendő védelmet nyújtani.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]