Mellékhatásoktól mentes gerincvizsgálat

Backscan

A fájdalom sokakat sarkall arra, hogy bármi áron meg akarják tudni az okokat. Ez bizonyos értelemben jó, mert lehet, hogy különben sokan nem is foglalkoznának a problémával. Manapság már létezik olyan eszköz, amelynek segítségével a gerincvizsgálat egyszerű, gyors, sugárzásmentes, pontos és bármikor ismételhető.

A BackScan berendezés egy forradalmian új diagnosztikai eszköz, amely egyelőre egyedülálló hazánkban. A korszerű eszközök mindig többet tudnak, mint a régiek és a gerincvizsgálat területén már régóta nem volt újítás.

Egyáltalán nem mellékes, hogy a hagyományos röntgenvizsgálattal ellentétben teljesen sugárzásmentes és pontosabb eredményt ad. Azonnal látható a gerincvizsgálat eredménye, amely egy háromdimenziós kép. A monitoron megjelenő animáció mellett, egy PDF dokumentáció is készül a vizsgálat során.

Emellett minden kliens adatai elmentésre kerülnek, ami egy következő alkalommal összehasonlítási alapot képez. Az orvosok számára, de a gyógytorna során is nagy jelentőségű lehet ez a diagnosztikai módszer.

Hasonló bejegyzések

Dr. Szabó Antal látásjavítás

A látásvizsgálat menete: mire számíthatok?

Sokan nem tudják, hogy mire számítsanak, amikor időpontot kérnek egy szemészhez, különösen, ha még soha nem voltak átfogó szemészeti vizsgálaton, vagy ha sok év telt el az utolsó vizsgálat óta. Ha Te is ebben a cipőben jársz, ne aggódj, mi itt vagyunk, hogy segítsünk megérteni az átfogó látásvizsgálat minden egyes mozzanatát. Mit tehetsz még? Dr. […]

Lézeres szemműtét

Lézeres szemműtét árak összehasonlítása Budapesten

Többféle lézeres szemműtét érhető el ma Magyarországon, amelyek segítségével a páciensek visszakaphatják az éleslátásukat. Természetes, hogy minden eljárásnak megvan a maga ára a magánorvosi intézményekben és ezek az összegek különbözőek. Egy lézeres szemműtét ára Budapesten (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.) a kezelés típusától is függ. Például a Budai Szemészeti Központban választani […]