A mennyezeti páraelszívó a szűk konyhák megmentője

Mennyezeti páraelszívó
Mennyezeti páraelszívó

Néha előfordul, hogy a lakásépítés során megfeledkezünk a konyha fontosságáról és nem hagyunk elegendő helyet a számára. Ilyenkor csak a legszükségesebb eszközöknek lesz hely benne, mint amilyen a tűzhely, a hűtőszekrény és a konyhaszekrény. Elszívóról, hely hiányában már nem is álmodhatunk.

Vagy mégis? A mennyezeti páraelszívó az ilyen szűk helyiségekben tudja leginkább kifejteni a hatását. Nincs szükség számára külön helyre, hiszen beépíthető a mennyezetbe. Arra kell csupán ügyelni, hogy lehetőleg éppen a tűzhely fölé kerüljön.

Az sem probléma, ha a mennyezeti páraelszívó felületének nagysága megegyezik a tűzhely felületének méreteivel, így hatékonyan eltűnteti a főzés során keletkező gőzt a lakásból. Ez miért fontos? Azért, mert a gőz igen sok kárt tud okozni.

A magas páratartalom miatt, könnyen átnedvesednek a falak, aminek következtében ideális körülmény teremtődik a penész megjelenéséhez. Ez pedig egészségügyi panaszok megjelenéséhez is vezethet. Egy hatékony mennyezeti páraelszívó révén, ezt a problémát könnyen megelőzhetjük.

Hasonló bejegyzések

kötelező biztosítás kalkulátor

Melyek a legnépszerűbb kötelező biztosítás kalkulátorok?

Magyarországon törvény szabályozza a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás módozatot, amivel minden arra kötelezett járműnek rendelkeznie kell. Az autósok elkerülhetetlen kiadásként tartják számon, ezért evidens, hogy keresik a legolcsóbb ajánlatot, sok esetben díjszámító rendszer használatával. A Biztoshely kötelező biztosítás kalkulátora is sokaknak segített már. Szükséges is alaposan tájékozódni döntés előtt, mert a biztosítási ajánlatok biztosítónként sok százalékkal […]

Euro Travel utazási iroda

Melyek most a „legjobb” utazási irodák Magyarországon?

A legjobb utazási irodák értéke nemcsak abban rejlik, hogy egyszerűen megszervezik az utazásokat, hanem széles körű szolgáltatásokat is nyújtanak és megbízhatók. Magyarországon az Euro Travel utazási iroda is rendkívül népszerű. Az egyik legfontosabb előnye, hogy nagy szakértelemmel rendelkező dolgozókat foglalkoztat, akik segítenek a felhőtlen élmények megvalósításában. A profik ismerik az úti célok legjobb időpontjait, az […]