Mi kell a maximális higiénia eléréséhez?

Fertőtlenítő folyékony szappan
Fertőtlenítő folyékony szappan

Ön hallott már a pumpás kiszerelésű BradoLife fertőtlenítő folyékony szappanról? A Brado termékeket 30 éve kiváló eredményekkel használják az egészségügyben a higiénia fenntartásához, de lakossági használatra is megvásárolhatóak 2010 óta.

A kéz és bőrfertőtlenítők között találhat kézfertőtlenítő géleket 500 és 50 ml-es kiszerelésben – a kis kiszerelést négyféle illatban is ajánlják, fél literes fertőtlenítő folyékony szappant, és egyliteres családi tusfürdő antibakteriális hatással. Miért lenne szüksége kórházi szintű steril környezetet teremtenie otthonában?

A kéz tisztasága alapvető feltétele a kórokozók elleni védekezésnek, gondoljon csak a tömegközlekedésre, vagy a bevásárlókocsikra. A BradoLife termékek rendelkeznek a baktericid, fungicid, virucid és tuberkulocid hatással. A kézmosás ugyanis nem megfelelő, ha épp csak a víz alá tartja a kezét, majd gyorsan átszappanozza, és már le is öblíti. Optimális ideje legalább fél perc körüli. Az enyhébb hatású, a háztartásokban gyakran használt a kéz fertőtlenítésére használt készítmények nem megölik a baktériumokat, csupán blokkolják a szaporodásukat. A maximális higiénia eléréséhez többnyire nem elegendőek. Minderről bővebben is tájékozódhat a BradoLife weboldalán.

Hasonló bejegyzések

Dr. Szabó Antal látásjavítás

A látásvizsgálat menete: mire számíthatok?

Sokan nem tudják, hogy mire számítsanak, amikor időpontot kérnek egy szemészhez, különösen, ha még soha nem voltak átfogó szemészeti vizsgálaton, vagy ha sok év telt el az utolsó vizsgálat óta. Ha Te is ebben a cipőben jársz, ne aggódj, mi itt vagyunk, hogy segítsünk megérteni az átfogó látásvizsgálat minden egyes mozzanatát. Mit tehetsz még? Dr. […]

Lézeres szemműtét

Lézeres szemműtét árak összehasonlítása Budapesten

Többféle lézeres szemműtét érhető el ma Magyarországon, amelyek segítségével a páciensek visszakaphatják az éleslátásukat. Természetes, hogy minden eljárásnak megvan a maga ára a magánorvosi intézményekben és ezek az összegek különbözőek. Egy lézeres szemműtét ára Budapesten (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.) a kezelés típusától is függ. Például a Budai Szemészeti Központban választani […]