Milyen a jó kutyafekhely?

Babzsák kutyafekhely
Babzsák kutyafekhely

A legtöbb kutya esőben és hóban is imád szaladgálni, esze ágában sincs a tappancsára vagy a szőrére vigyázni, de azért neki is szüksége van egy száraz kuckóra. Ha vizes a bundája, akkor Te hogyan tartod szárazon a kedvenced helyét? Cserélgeted a takarókat? Van ennél jobb megoldás is. A Huppanjbele babzsák kutyafekhely egyik legszuperebb tulajdonsága, hogy vízálló.

Ha a vizes kutya ráheveredik, utána egyszerűen szárazra törölheted, nem lesz a belseje nyirkos, nedves, nem lesz kellemetlen a szaga, és a szőr sem tapad rá. De amellett, hogy könnyen tisztán tudod tartani, az is nagyon lényeges, hogy polisztirol gyöngy a töltőanyaga, amit jelent, hogy remek hőszigetelő is. Ha a kutyusodat megajándékozod egy ilyen párnával, akkor nem kell attól tartanod, hogy csak a te foteledben fogja jól érezni magát. A kutyáknak, cicáknak készült babzsákok töltőanyaga ugyanaz, mint azoké a babzsákoké, amiben te is heverészhetsz. Ugyanolyan kényelmes, csak a külső huzat más rajta, hiszen még a körmök támadásának is ellenáll.

A testet tökéletesen alátámasztja. Megkíméli az állatokat az öregkori ízületi bántalmaktól. A Huppanjbele webáruház cica és kutyafekhely kollekciójában 18 színből, és különböző méretekből választhatod ki háziállatod új fekhelyét. Kül- és beltéren egyaránt használhatod, és mivel könnyű és egyszerűen szárazon tartható, bárhová leteheted. Ha a „Fogd és vidd” termékek között sikerül választanod, akkor 10% kedvezményt is kapsz, és néhány napon belül már használhatod. A mosható Huppanjbele babzsák párnák a Te életedet is megkönnyítik, és házi kedvenced sem fogja kutyául érezni magát.

Hasonló bejegyzések

ötlet szabadalmaztatása

Miért és miként történik egy ötlet szabadalmaztatása?

Egy ötlet szabadalmaztatása alapvető lépés minden találmány piacra vitelében, mivel megvédi az innovációt és biztosítja a találmány jogi védelmét. A szabadalmaztatási folyamat összetett, de egy szabadalmi ügyvivő segítségével minden lépés gördülékenyen és hatékonyan végezhető el. Emellett, a szakértő tanácsot adhat arra vonatkozóan, hogy a szabadalmon kívül más jogi védelem, például a formatervezési mintaoltalom megfelelőbb lehet […]

pénzügyi tippek

3 Egyszerű megtakarítási forma fiataloknak

A megtakarítás és a pénzügyi tervezés olyan készségek, amiket sohasem lehet túl korán elkezdeni fejleszteni. Fiatalon belevágni a megtakarásokba nemcsak előnyös, de kritikusan fontos lépés a pénzügyi biztonság felé vezető úton. Sokan azonban elakadnak abban, hogyan és hol kezdjék. Itt van 3 egyszerű, de hatékony megtakarítási forma, amik segítenek abban, hogy stabil alapokat rakj le […]