Mit tehetünk a PMS szindróma ellen?

PMS szindróma

A menstruáció sok kellemetlenséggel jár együtt. Ezeket pedig csak tetőzi, ha még a PMS szindróma tünetei is jelentkeznek. Azonban nem kell kétségbe esni, mert az a bizonyos pár nap és PMS szindróma szimptómái is elviselhetőbbé tehetőek. Például bármennyire is furcsának hangzik, a sport rengeteget segíthet ezekben az időszakokban.

Sokan éppen ilyenkor hagynak fel a napi rutinjukkal, de pontosan a ciklus ideje és az azt megelőző egy-két hét, amikor érdemes erőt venni magunkon és mozogni valamit. Továbbá, a PMS szindróma ellen az étkezéssel is sokat tehetünk, amennyiben kerüljük a túlzott koffein, szénhidrát, zsír és só fogyasztását.

Igaz, hogy az egyik tünet éppen a falási rohamok jelentkezése, de ha sikerül ellenállni ezeknek az ételeknek és valami egészségesebb alternatíva mellett tesszük le a voksunkat, akkor sokat tehetünk a jobb közérzet érdekében. Továbbá, érdemes B6-vitamint, magnéziumot, D-vitamint és BCAA aminosavakat fogyasztani, mert ezek is jelentősen segítenek a PMS szindróma leküzdésében.

Hasonló bejegyzések

Goji bogyó

A goji bogyó a hosszú élet titka

Mindnyájan szeretnénk egészségesebben élni és sokan ügyelünk arra is, hogy hozzájussunk a megfelelő tápanyagokhoz, vitaminokhoz. Ez viszont általában sokféle vitamin szedésével és reggeltől estig tartó gyümölcs- meg zöldségfogyasztással jár. Jó hír, hogy ezentúl elég csak a goji bogyó felhasználásával készült goji italt fogyasztani. A goji berry az egyik legegészségesebb gyümölcs a világon, ami megannyi hasznos […]

Izomtömeg növelés

Hogy sikeres legyen az izomtömeg növelés

Sok esetben nem elég csak a kemény edzés ahhoz, hogy az izomtömeg számunkra ideális módon növekedjen, mert szükséges olyan készítmények fogyasztása is, amelyek ezt elősegítik. Többféle termék is megvásárolható a scitecgyor.hu webáruházban, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az izomtömeg növelés megvalósuljon. Például a webshop készletében fellelhető Myomax Hardcore izom- és teljesítményfokozó úgy lett összeállítva, hogy ellássa […]