mosható falfesték

Mosható falfestéket bevált gyártótól

A piacon nagyon sokféle bevonat létezik. A felújítási időszakban, azaz májustól szeptemberig, a tévében és a rádióban újabb és újabb szuperár akciókkal és egyedi ajánlatokkal bombáznak bennünket az otthonunk szépítésére használható termékekkel.

Gazdag színpaletta, jó ár, kiváló tulajdonságok, eltávolítható foltok, mosható falfesték. De mi van az ígéretek mögött? A legtöbb esetben a termék átlagos minősége és megkérdőjelezhető tartóssága. Ha felújítás előtt állsz és azon töprengsz, hogy milyen bevonatot válassz a szobákba, mindenképpen a mosható falfesték kapja a voksot! A neves gyártóktól származó mosható falfestéket nagy teljesítmény és valódi moshatóság jellemzi.

De a mosható falfesték valóban lemosható? A válasz igen, ugyanis a fal súrolása, vagyis a makacs szennyeződések lemosásakor a legkevesebb festékréteg veszteség keletkezik. A gyengébb minőségűek esetében, amelyek nem bevált gyártóktól származnak, a bevonat néhány vagy több mosás után kifakulhat, elveszítheti a színét, sőt, akár a textúráját is.

Hasonló bejegyzések

műanyag ablakprofilok

Műanyag ablak típusok – Melyikkel járok jobban hosszú távon?

A nyílászárók nagymértékben befolyásolják a belső mikroklíma alakulását, illetve az adott otthon biztonságát. A színvonalas nyílászárók alapjainak számítanak az A osztályú ablakprofilok, amelyek számtalan hasznos funkcióval ajándékoznak meg. Az A osztályú műanyag ablakprofilok több szempontból is előnyösek. Mivel magas a stabilitásuk és kiváló a sarokmerevítésük, ezért egyszerre biztosítják a hő- és zajszigetelést, a betörés elleni […]

varrógép pedál

Varrógép pedál magas minőségben

Tartozékok összességéből áll össze egy varrógép, amelyek közül egyesek időnként cserére szorulnak, mert használat közben meghibásodnak. Például soha nem szabad elkapkodni a varrógép pedál kiválasztását, ugyanis ez egy speciális alkatrész, a paramétereinek, csatlakozásának passzolnia kell az adott típusú géphez. Rendszeres, különösen jelentős igénybevétel esetén ez az alkatrész is tönkremehet, de csere után hosszútávon, eredményesen szolgálhat. […]