mosható falfesték

Mosható falfestéket bevált gyártótól

A piacon nagyon sokféle bevonat létezik. A felújítási időszakban, azaz májustól szeptemberig, a tévében és a rádióban újabb és újabb szuperár akciókkal és egyedi ajánlatokkal bombáznak bennünket az otthonunk szépítésére használható termékekkel.

Gazdag színpaletta, jó ár, kiváló tulajdonságok, eltávolítható foltok, mosható falfesték. De mi van az ígéretek mögött? A legtöbb esetben a termék átlagos minősége és megkérdőjelezhető tartóssága. Ha felújítás előtt állsz és azon töprengsz, hogy milyen bevonatot válassz a szobákba, mindenképpen a mosható falfesték kapja a voksot! A neves gyártóktól származó mosható falfestéket nagy teljesítmény és valódi moshatóság jellemzi.

De a mosható falfesték valóban lemosható? A válasz igen, ugyanis a fal súrolása, vagyis a makacs szennyeződések lemosásakor a legkevesebb festékréteg veszteség keletkezik. A gyengébb minőségűek esetében, amelyek nem bevált gyártóktól származnak, a bevonat néhány vagy több mosás után kifakulhat, elveszítheti a színét, sőt, akár a textúráját is.

Hasonló bejegyzések

S24 Ultra tok

S24 Ultra tok – A legjobb védelem okostelefonod számára

A S24 Ultra tok nem csupán egy kiegészítő, hanem a mindennapi használat során elengedhetetlen védelmi eszköz. Azok számára, akik értékelik készülékük megjelenését és biztonságát egyaránt, a Samsung tokok széles választéka kínál megoldást. A design és funkcionalitás tökéletes ötvözetét nyújtva, ezek a tokok megóvják a telefonokat a külső sérülésektől, mint például karcolásoktól, ütődésektől és esésektől. A […]

műszempilla mágneses

Műszempilla mágneses rögzítéssel a ragyogó tekintetért

Az online vásárlásban az a jó, hogy nem kell elhagyni az otthonunk kényelmét. Egyszerűen csak ellátogatunk egy weboldalra, kiválasztjuk a nekünk tetsző terméket, kitöltjük a szükséges adatokat és fizetünk. Ezek a lépések a műszempilla mágneses fajtáinak esetében is helytállóak. A manikűr és a szempilla hosszabbítás olyan szépségápolási kezelések, amelyek megváltoztatják az életet. Az utóbbi a […]