Olcsó megoldás a kerékpártartó hátsó ajtóra

Kerékpártartó hátsó ajtóra

Biciklit szállítani már nagyon egyszerűen lehet az autón, ráadásul többféle lehetőség közül választhatunk. Sokaknak szimpatikus megoldás a kerékpártartó hátsó ajtóra, hiszen nem mindenki tud vagy szeretne befektetni egy tetőcsomagtartóba és az arra szerelhető kerékpártartóba, vagy pedig vonóhoroggal nem rendelkezik.

A hátsó ajtóra szerelhető szállítóeszköz viszonylag olcsó megoldás, hiszen bizonyos típusa már jóval 100.000 Ft alatt is megvásárolható. Ugyanakkor arról nem szabad megfeledkezni, hogy a kerékpártartó hátsó ajtóra nem mindenkinek opció, mivel viszonylag kevés autótípusra szerelhető fel.

Viszont, ha az Ön autója azok a márkák közé tartozik, amelyekre lehet rögzíteni egy ilyen szerkezetet, akkor gondoskodjon a világítás és rendszámtábla tartó beszerzéséről, amennyiben a helyzet megkívánja. A Thule kerékpártartó hátsó ajtóra nagyon praktikus, könnyen felszerelhető és kiváló minőségű. További hasznos információkért keresse fel a stilusosutazas.hu weboldalunkat és rendelje meg a kerékpártartót!

Hasonló bejegyzések

Héra

Megbízható falfesték a Héra

A Héra falfesték egy népszerű és elismert márka Magyarországon, ami a lakossági és ipari festékpiacon is jelentős szerepet játszik. A termék a kiváló minőségéről, könnyű felhordhatóságáról és tartósságáról ismert, így számos háztartásban és közintézményben előszeretettel használják. A Héra termékcsalád többféle változatot kínál, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb festéket. Az egyik legnépszerűbb termékük a Héra […]

gomb

Különleges gomb variációk a webshopban

A gomb apró, de annál fontosabb eleme egy ruhának, hiszen a praktikussági elvárásokon túl, az esztétikai szempontoknak is meg kell felelnie. Kicsi, általában kerek és elsősorban a ruhákon látható. Mi az? Ez természetesen a gomb. Nem újdonság, de annál fontosabb a ruházati termékek előállítása során, bármilyen módszerrel készüljenek azok. Az ember azt gondolná, hogy ezt […]