Otthonunk dísze, a függöny

Csodás függöny

A kiválasztott nyílászáróknak illeszkedniük kell a lakásunk stílusához, karakteréhez. Szükséges, hogy az ablaknak keretet adó függöny tovább erősítse ezt az összhangot, jellegzetes atmoszférát kölcsönözve a belső tereknek. A forma kiválasztásánál több lehetőségünk van, ízlésünkön túl, az adott helyiség szükségletei segíthetnek a döntésben.

Ha szeretnénk, tegyünk fel behúzott vagy más néven berakott függönyt, amely a behúzó szalag típusától függően eltérő redőzést (pl. darázs, csokros, legyezős, ceruzás stb.) biztosít! Lapfüggönnyel további különleges hatás érhető el, amely fényáteresztő, de akár teljesen fénykizáró anyagból is készülhet, tetszés szerint. 

A textilen kívül, a bambusz és nádrolók is érdekes megoldást kínálnak, akárcsak a szalagfüggönyök. Tovább fokozhatjuk a látványt egyéb díszítőelemekkel, mint például bojtok, rojtok, paszományok, elkötők, drapériák. Bármilyen irányzat, és abból fakadó megjelenés mellett döntünk is, mindig törekedjünk arra, hogy a függöny, amit kiválasztunk, igazi ékessége legyen otthonunknak!

Hasonló bejegyzések

Héra

Megbízható falfesték a Héra

A Héra falfesték egy népszerű és elismert márka Magyarországon, ami a lakossági és ipari festékpiacon is jelentős szerepet játszik. A termék a kiváló minőségéről, könnyű felhordhatóságáról és tartósságáról ismert, így számos háztartásban és közintézményben előszeretettel használják. A Héra termékcsalád többféle változatot kínál, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb festéket. Az egyik legnépszerűbb termékük a Héra […]

gomb

Különleges gomb variációk a webshopban

A gomb apró, de annál fontosabb eleme egy ruhának, hiszen a praktikussági elvárásokon túl, az esztétikai szempontoknak is meg kell felelnie. Kicsi, általában kerek és elsősorban a ruhákon látható. Mi az? Ez természetesen a gomb. Nem újdonság, de annál fontosabb a ruházati termékek előállítása során, bármilyen módszerrel készüljenek azok. Az ember azt gondolná, hogy ezt […]