A raktár szíve a nagy teherbírású polcrendszer

Nagy teherbírású polcrendszer

Napjainkban nemcsak a raktárakban, de a családi házakban is fontos, hogy olyan erős terméket válasszon a nehezebb dolgok tárolására, ami megbízható és egyben esztétikus is. A nagy teherbírású polcrendszer családjába tartozik a Salgó típus is. Ez a termék minden igényt kielégít. Kiválasztás előtt érdemes tisztában lenni azzal, hogy mekkora tömegű, valamint méretű dolgokat, árut, dobozokat szeretne tárolni.

Például, ha a nagy teherbírású polcrendszer csavaros változatát választja, azt is fontos eldönteni, hogy milyen felületkezeléssel legyen elkészítve. Leginkább, illetve az esetek túlnyomó részében a horgonyzott felületkezelés remek megoldást jelent, azonban különleges esetekben, például az élelmiszeriparban, a vendéglátásban, esetleg az elektronikai üzletekben a szabályok előírhatják a festett vagy a korrózióálló kivitelt.

A kiválasztásuk során meg kell állapítani az adott helyiségben rendelkezésre álló terület nagyságát, emellett még a belmagasságot is. A nagy teherbírású polcrendszer is különböző teherbírással szerezhető be igény szerint. Ez a termék manapság az egyik igen széles körben alkalmazható rendszer. A Dexion-Salgó polcrendszer többsége normál és magas teherbírással is beszerezhető.

Az általános felhasználásra alkalmazott terméket elegendő normál terhelhetőséggel megvenni. Ha üzemi, ipar felhasználásra szeretné alkalmazni, akkor már egészen más a helyzet, mert itt több súlyt kell a terméknek tartani, ezért a magasabb terhelhetőséggel rendelkező darab lesz a jó választás. Az ilyen Dexion-Salgó polcrendszer akár polconként 200 kilogrammig is elbírja a tárolandó termékeket.

Az alkatrészei és a tartozékai a polcrendszereken, valamint a profilon kívül, a saroklemezek és a rögzítők. Ezeket helyesen összerakva érhető el a tökéletes végeredmény, illetve a stabilitás, hogy biztonságosan használhatóak legyenek. A Dexion-Salgó polcrendszer kidőlés gátlók, borítólemezek és pántok segítségével még jobb felhasználói elégedettséget, hatékonyságot és munkabiztonságot biztosíthat. Mindenképp jó választás lesz!

Hasonló bejegyzések

Héra

Megbízható falfesték a Héra

A Héra falfesték egy népszerű és elismert márka Magyarországon, ami a lakossági és ipari festékpiacon is jelentős szerepet játszik. A termék a kiváló minőségéről, könnyű felhordhatóságáról és tartósságáról ismert, így számos háztartásban és közintézményben előszeretettel használják. A Héra termékcsalád többféle változatot kínál, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb festéket. Az egyik legnépszerűbb termékük a Héra […]

gomb

Különleges gomb variációk a webshopban

A gomb apró, de annál fontosabb eleme egy ruhának, hiszen a praktikussági elvárásokon túl, az esztétikai szempontoknak is meg kell felelnie. Kicsi, általában kerek és elsősorban a ruhákon látható. Mi az? Ez természetesen a gomb. Nem újdonság, de annál fontosabb a ruházati termékek előállítása során, bármilyen módszerrel készüljenek azok. Az ember azt gondolná, hogy ezt […]