Remek eszköz a Synology NAS

Synology NAS
Synology NAS

Fejlett korunkban rengeteg tárolóeszköz áll rendelkezésre, amelyek abszolút egyedinek nevezhetőek. Azonban nem mindegyik garantálja a maximális hozzáférést az interneten keresztül. Pontosan ezért is döntenek rengetegen a Synology NAS mellett, amelyik képes az igényeket teljes mértékben kielégíteni. Kétségtelen, hogy az okostelefonok és táblagépek is valamilyen szinten tárolóeszköznek nevezhetőek, amelyek relatív sok filmet, képet és dokumentumot fogadnak be.

Ezeknek hatalmas előnyük a hordozhatóságban rejlik, azonban sokszor igazán nagy negatívum lehet, hogy az adott készülék csak 4 GB memóriával rendelkezik, ami nem sokra elég, tekintve, hogy manapság igen minőségi filmek tölthetőek le és színvonalas képek készíthetőek el, amelyek pontosan emiatt sokat foglalnak.

Ekkor tanácsos a Synology NAS megvásárlását végrehajtani, aminek köszönhetően az ember egy olyan eszközt kap majd, amelyiken több tíz GB adat is elfér majd. Ehhez pedig igazán egyszerűen hozzá lehet jutni az internetes megoldásoknak köszönhetően, illetve a WiFi és LAN hálózatok által.

Hasonló bejegyzések

kötelező biztosítás kalkulátor

Melyek a legnépszerűbb kötelező biztosítás kalkulátorok?

Magyarországon törvény szabályozza a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás módozatot, amivel minden arra kötelezett járműnek rendelkeznie kell. Az autósok elkerülhetetlen kiadásként tartják számon, ezért evidens, hogy keresik a legolcsóbb ajánlatot, sok esetben díjszámító rendszer használatával. A Biztoshely kötelező biztosítás kalkulátora is sokaknak segített már. Szükséges is alaposan tájékozódni döntés előtt, mert a biztosítási ajánlatok biztosítónként sok százalékkal […]

Euro Travel utazási iroda

Melyek most a „legjobb” utazási irodák Magyarországon?

A legjobb utazási irodák értéke nemcsak abban rejlik, hogy egyszerűen megszervezik az utazásokat, hanem széles körű szolgáltatásokat is nyújtanak és megbízhatók. Magyarországon az Euro Travel utazási iroda is rendkívül népszerű. Az egyik legfontosabb előnye, hogy nagy szakértelemmel rendelkező dolgozókat foglalkoztat, akik segítenek a felhőtlen élmények megvalósításában. A profik ismerik az úti célok legjobb időpontjait, az […]