Samsung S10 tok kirobbanó dizájnnal – Hírek
Védelmet biztosító Samsung S10 tok

Samsung S10 tok kirobbanó dizájnnal

Védelmet biztosító Samsung S10 tok
Védelmet biztosító Samsung S10 tok

Ideje lenne már a Samsungnak előállnia egy olyan anyaggal, ami nemcsak jól néz ki a telefonok borításaként, hanem ellenálló az ütésekkel szemben. Ameddig ez nem történik meg, addig marad a Samsung S10 tok a védelem érdekében.

Sokan nehezen barátkoznak meg ezekkel a kiegészítőkkel, érthető okokból. Ezeket a készülékeket úgy a legélvezetesebb használni, ahogy vannak. Egy tok lehet otromba és vastagíthatja, kényelmetlenné teheti a telefonokat, a fogását, de megvédi a sérülékeny mobilokat attól, hogy tönkremenjenek egy véletlen leejtést követően.

Ez pedig elég gyakran előfordul a rohanó világunkban, amiben a való életünk mellett, egy külön online életmódot alakítottunk ki. Valószínűleg ezért őrzi olyan nagy becsben a legtöbb ember a drága telefonjait.

Ezért tenni is kell, hiszen még az is összetörheti, aki fokozottan figyel arra, hogy egy karcolás se essen a Gorilla Glass borításon. A Samsung S10 tok létjogosultsága ezért vitathatatlan, tehát érdemes már most beszerezni egy vagy több változatot a smartdiszkont.hu webáruházból.

Hasonló bejegyzések

mora gáztűzhely alkatrészek

Mora gáztűzhely alkatrészek a védelem érdekében

Még manapság is rengeteg háztartásban lelhetőek fel a régi típusnak számító gázzal működő tűzhelyek, illetve sütők. Habár sokan hiszik, hogy rengeteg kockázatot rejtenek magukban, a Mora gáztűzhely alkatrészek egyike a biztonsági funkciót hivatott ellátni. Ez a kis cső pedig nem más, mint a hőelem. Tulajdonképpen Magyarországon alapvető követelménynek számít, hogy az úgynevezett gázégők a megfelelő […]

Ford Ranger felni

Az alumínium és az acélfelni különbségei

Amikor egy Ford Ranger-re keresi az ember a nagyon régi felni helyett az újat, akkor elgondolkodik azon, hogy alumínium- vagy lemezfelni kerüljön a verdára. Az acél és alufelni közötti főbb különbségek a tartósságból és az anyag-összetételből adódnak. A Ford Ranger felni megvételekor ezt a két tulajdonságot kell alaposan szemügyre venni, ugyanis a tárcsa nem csupán […]