Látott már vintage stílusú menyasszonyi ruhákat?

A Tiana oldalán vintage menyasszonyi ruhákat is találhat
A Tiana oldalán vintage menyasszonyi ruhákat is találhat

Akár egy lakás berendezéséről, akár öltözködésről, akár valamilyen esemény megrendezéséről legyen szó, számtalan olyan stílus van, amit a berendezési tárgyakkal, kiegészítőkkel, kellékekkel követni lehet. A vintage stílus igen széles körben kedvelt és egyre több pár dönt úgy, hogy az esküvőjét is ebben a jegyben szeretné megrendezni. A Tiana weboldalán azt is megnézheti, hogy hogyan néz ki egy vintage stílusú menyasszonyi ruha.

Röviden talán annyit lehetne mondani, hogyha valaki fennkölt, elegáns, mégis nagyon természetes hangulatú esküvőt szeretne, annak érdemes a vintage stílusjegyében keresgélni. Mit is jelent egy kicsit pontosabban? Ez a stílusirányzat nagy tisztelettel tekint a régire, nem dobja ki, hanem újjáteremti, új életet ad neki. Ehhez az újjáteremtéshez modern anyagokat is segítségül lehet hívni és maga a végeredmény is igen változatos lehet, hiszen a vintage stílusba kicsit belelophatja mindenki a maga ízlését. Éppen ezért kedvelik nagyon például azok, akik szeretnek alkotni, megmutatni kreativitásukat, hiszen ha pár alapszabályt figyelembe vesznek, szabadon szárnyalhat a képzeletük. A színek közül a visszafogott, pasztell árnyalatok az uralkodóak, például a fehér, bézs, világoskék, világoszöld, a lényeg, hogy ne legyen hivalkodó. Nem csoda, hogy vannak, akik az esküvőjüket is vintage stílusban szeretnék megtartani. Ebben az esetben minden dekoráció, a teríték, a meghívók, a torta na és persze a menyasszonyi ruha, szóval minden ezt a természetes, régies, magával ragadó hangulatot igyekszik követni.

A menyasszonyi ruhát sokan a Tiana Esküvői Ruhaszalonból választják, mivel itt több elismert világmárkához tartozó vintage ruha is kapható. A finom vonalú, jellemzően csipkeruhákat különleges fejdíszekkel, kesztyűkkel és korhű ékszerekkel lehet kiegészíteni, de itt is megengedett a saját ötletek szabad alkalmazása, amelyeknek köszönhetően minden menyasszony egyedinek fogja érezni magát. Ha Önt is magával ragadta ez a stílus, látogasson el üzletünkbe vagy nézzen szét a weboldalunkon!